Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom szerint gyerekesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szerint gyerekesen viselkedek, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

És a baj az,hogy igaza is van.sajnos a családom nem volt mintacsalád,csak rossz dolgokat hoztam ebbe a kapcsolatba.Hiszti,féltékenység......Csoda,hogy még tűri....A gondolkodásom gyerekes sajnos......26 vagyok és ez nem normális állapot...Tenni szeretnék valamit ellene nem szeretném a párom elvesziteni!!!!!

Ez tegnap egy beszélgetés során derült ki és még egy pár dolog,ami zavarja.De ezek a családi minta miatt alakultak ki bennem....Én itt nem nagyon éreztem,hogy szeretnek,apámtól csak elutasitást kaptam,anyám túl szeretett és féltett.Soha senki nem mondta nekem,hogy szeretlek.....És én mit adok a páromnak?Csupa rosszat,amit apám adott nekem.Ez rögzült belém és sajnos mai napig apámmal élünk együtt,aki az egész életemet megkeseritette az elutasitásaival.

A külsőmet is folyton kritizálta,és ez meg is látszik rajtam.Önbizalmam nulla.Legalább 10 évvel idősebbnek nézek ki,nem vagyok stiluskövető amolyan szürke kis egér.

2016. márc. 15. 21:40
 1/4 A kérdező kommentje:
Gondolkodom pszichológuson is,csak sajnos nagyon drága.És szeretnék csinosabb is lenni,csak elkezdeni nehéz.
2016. márc. 15. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:

És miben nyilvánul meg a gyerekességed?

mert azt nem irtad le csak pár rossz dolgot ami a családodban történt

2016. márc. 15. 21:45
 3/4 VirágésBence ***** válasza:
47%
Tudatosítsd magadban, hogy nem szeretnél gyerekes lenni és minden tettedet gondolj végig kétszer, akármit csinálsz, mindent, egy idő után rászoksz és le tudsz majd állni mielőtt hülyeséget csinálsz.
2016. márc. 15. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Valami hasonló apám volt, de 26 évesen már rég kiléptem az árnyékából, meg a családból is... vagy 2 évig szóba se álltunk.

Attól, hogy van rá magyarázat, még nem lesz elfogadható valami.

Tök mindegy, hogy csinos vagy- vagy sem, de elmész, és veszek egy két élénk, jó cuccot.

MÉG MA!

2016. márc. 17. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!