Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint gyerekesen viselkedek, mit tehetnék?
És a baj az,hogy igaza is van.sajnos a családom nem volt mintacsalád,csak rossz dolgokat hoztam ebbe a kapcsolatba.Hiszti,féltékenység......Csoda,hogy még tűri....A gondolkodásom gyerekes sajnos......26 vagyok és ez nem normális állapot...Tenni szeretnék valamit ellene nem szeretném a párom elvesziteni!!!!!
Ez tegnap egy beszélgetés során derült ki és még egy pár dolog,ami zavarja.De ezek a családi minta miatt alakultak ki bennem....Én itt nem nagyon éreztem,hogy szeretnek,apámtól csak elutasitást kaptam,anyám túl szeretett és féltett.Soha senki nem mondta nekem,hogy szeretlek.....És én mit adok a páromnak?Csupa rosszat,amit apám adott nekem.Ez rögzült belém és sajnos mai napig apámmal élünk együtt,aki az egész életemet megkeseritette az elutasitásaival.
A külsőmet is folyton kritizálta,és ez meg is látszik rajtam.Önbizalmam nulla.Legalább 10 évvel idősebbnek nézek ki,nem vagyok stiluskövető amolyan szürke kis egér.
És miben nyilvánul meg a gyerekességed?
mert azt nem irtad le csak pár rossz dolgot ami a családodban történt
Valami hasonló apám volt, de 26 évesen már rég kiléptem az árnyékából, meg a családból is... vagy 2 évig szóba se álltunk.
Attól, hogy van rá magyarázat, még nem lesz elfogadható valami.
Tök mindegy, hogy csinos vagy- vagy sem, de elmész, és veszek egy két élénk, jó cuccot.
MÉG MA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!