Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyutt elek anyosomekkal es a ferjemmel mit tehetnek?
Ne is mondd, rémálom!!!
meg kellne próbálni külön költözni de olyan távolságra, (ahogy szokták mondani)ahova hálóingben papucsban nem tud átmenni az anyós. Jobb megoldás nincs.
Csak nyúlna bárki a pénzemhez, pénzünkhöz, úgy capnék a kezére, hpgy letörne, na nem szó szerint de nagyon kiosztanám és lopásnak nevezném ha önmagától hozzányúl.
ha valamivel tartozol azt állítja, akkor meg kell beszélni pontosan a feltételeket de nem nyúlhat hozzá önkényesen mert az köztörvényes bűncselekmény, lopás!
Az nem számít, hogy anyós vagy kicsoda.
Mégis, ő mit szólna ha elvennél tőle pénzt mert az anyósodtól jogod van elvenni, mert adjon nektek segítse a "fiatalokat", ahogy szokták mondani. Magától nem nyúlhat más pénzéhez még akkorse ha ott laktok. Meg kell egyezni vele, hogy mennyi a havi neki kifizetendő összeg ami a rezsi rátok eső részét fedezi és utána hallgass a neve. Legfeljebb kérhet de ha nincas alapja rá akkor nem kell adni neki.
Szerintem rá kellene ébreszteni a párodat, hogy mi is a helyzet. Az lenne jó ha ráébredne magától is. Ő látná meg, hogy mi van. Tudom hogy van ez.
Amikor itt lakott a barátnőm akkor az én anyámis piszkálta de én azzal együtt, hogy szeretem anyámat, mégis mindig megvédtem a barátnőt, amikor valami miatt anyu ki akarta kezdeni. határozttan megbeszéltem vele és akkor bele nyugodott. Igaz, aztán a lány saját vidéki anyja szedett szét minket, amikor az öreg nagyapja meghalt a lánynak és ők földet művelnek. Aztán kellett a kapás kéz. Azt mondta az anyós, élhetek együtt a Beával ha oda költözök vidékre és kapálom a földjüket. Na persze. Itt meg van a jó munkahely és menjek le vidákre ahol csak filléreket fizetnek bámilyen munkáért és még a ház körül is kapálni... őrültek. A lányt meg ki akarta tagadni az örökségből ha nem emgy vissza. Sajnos ilyen kegyetlen az élet. Ha nem tudjuk megvédeni magunkat, nem tudjuk magunk mellé állítani a párunkat, akkor könnyen tönkre mehet az életünk.
Valahogy rá kellne ébreszteni a párodat, hogy ő gondolkodjon határozottabban és védjen meg téged, titeket, mert ha a férjed, akkor az a kötelessége, hogy melléd álljon bárkivel szembe ha sérelem ér. Nem lehet egy szerető család az amiben felnőtt a férjed még gyerekként. Egyébként más esetben a párod ki szokott állni melletted, csak az anyjától tart ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!