Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egyutt elek anyosomekkal es a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyutt elek anyosomekkal es a ferjemmel mit tehetnek?

Figyelt kérdés
Mikor itthol van a ferjem anyosom olyan kedves miutan elment valahova a parom egybol elojon a harpia. Nem tetszik hogy takaritok, hogy fozok .... egyszeruen mindenbe belkot.. eleinte elneztem es probaltam kedves lenni..de mar betelt a pohar mar nem is szolok hozza de o akkor is odajon allandoan es belem kot valamivel.. sokszor vitatkozunk emiatt a parommal mert azt akarja , hogy jopofizzak es mindent ugy csinaljak ahogy anyuci akarja..a parommal amugy nincs gond mindig kiall mellettem de ha vitatkozunk az anyja miatt csak ketten vagyunk az anyjaek elott nem.Nagyon idegesit es faj leirni es mondani a paromnak de ezt erzem szivbol utalom anyosomat.MAr probalok nem foglalkozni vele de nagyon bant amit muvel.Nem dolgozom mert veszelyesztetett terhes vagyok 4 honapos ezert egesz nap ithol vagyok vele. Mindennap mire hazajon a ferjem a siras kerulget es csak panaszkodni tudok neki. ELkoltozni nem tudunk csak jovo nyaron...akkor lesz meg a penz kulon hazra..

2016. dec. 21. 19:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29%
Buta voltál, hogy hozzámentél, oda költöztél anyóshoz, és gyereket vállaltál. Nem értem komolyam miért van ennyi buta ember.
2016. dec. 23. 11:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha az ember tudja, hogy el fog esni, akkor előtte leül a földre. onnan már nem lehet akkorát esni. Na de előre senki nem tudja, csak ha egyszer már megégette magát, de akkor már kősó, vagyis késő.
2016. dec. 23. 14:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom!

Annyi normális és jó tanácsot adtak neked de te csak nyavajogsz, hogy mit miérg nem lehet!

Állj már a sarkadra és szorítsd el az utadból ezt a vén k*rvát!!! Erősebb vagy mint a banya szonnyadt segge.

Erős hangerővel mond el neki, hogy mi a szitu.Ha az anyóska nem ért belőle jöhet a férjed...Ha az se akkor nem igazi férj, nem érdemel meg, csessze meg és a TE és a babád egészsége érdekében MENJ HAZA A szüleidhez!!!!

Kérlek NE tedd tönkre magad.

Ha úgyérzed összeomlassz nekem írhatsz így ismeretlenül iy, segítek neked.

Légy erős csajszi!

2016. dec. 25. 09:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát ez igaz. Ha szépen nem megy akkor keményebben kell kiállni magadért. Majd megy utánad a férjed ha visszamész anyádékhoz és ott megint elmondhatod neki amit már annyiszor, hogy nem bírod elviselni az anyós áskálódását, költözzetek külön, mert oda te már nem mész vissza, legfeljebb a dolgaidat elhozni! Akkor kénytelen lesz lépni ha szeret.
2016. dec. 25. 11:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Hazamentem.. ket napig otthol voltam de viszajottem mar banom... veszekedtem a ferjemmel az anyja miatt es bejott es elzavart
2016. dec. 26. 21:28
 16/16 anonim ***** válasza:

A férjed nem képes felfogni, hogy az anyja egy hárpia? Nyilván, neki az anyja és őt is figyelembe kell vennie de ilyen konfliktusos esetben az lenne a dolga, hogy megpróbálja az élét venni az anyja áskálódásának és a köztetek lévő konfliktusoknak. Lehet, hogy látja mit művel az anyja de fél tőle.

Próbáld megbeszélni a férjeddel, hogy álljon ki melletted, de ha lehet ne veszekedve és indulatosan, mert akkor te is hasonló indulatos választ kaphatsz. Meg kell próbálni normálisan beszélgetni vele, de ne az anyós előtt. Kettesben és csendesen. Mondhatod, hogy mindkettőtök felelőssége a gyerek felnevelése de ilyen légkörben ezt nem lehet tovább csinálni. Gondolja csak a helyedbe magát. Ő mit csinálna hasonló esetben ha pl ő a te családoddal nem jönne ki és ott laknátok? Gondolkozzon el rajta, milyen ezt neked elviselni. TI a saját életeteket akarjátok élni és nem úgy ahogy más dirigál, hanem ahogy ti ketten akarjátok beleszólás nélkül. Ott viszont ezt nem lehet, mert mindig mindenbe bele szól a "kedves" mama. Erre valami megoldást kell találni mindkettőtöknek. Kérdezd meg, hogy mi erről az ő véleménye. Milyen megoldást tud erre mondani.

Csak ne menjen veszekedésbe mert az megrontja a kapcsolatot és nem a megoldás felé vezet.

2016. dec. 27. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!