Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül maradtam anyósomékkal. Hogy bírható ki?
Sajnos az anyósékhoz költözés még ha spórlás is, idegileg nem az, sőt... és mivel nem vagyok velük jóba ez csak rosszabb lesz.
Egyszerűbb lenne ha te is kimennél vagy elmennétek albiba, lehet drágább, de ott kettesben vagytok, mert így csak ki fogsz készülni, sőt ha a párod nem akar elköltözni később ("majd ha lesz elég pénzünk; majd egyszer; majd ha lesz gyerekünk stb") akkor az nagyon gáz lesz.
Már ne haragudj de ez nálam minimum szakító ok lett volna. Mi ez hogy ő csak úgy elhúz külföldre?
Egyébként meg, próbálj minél később hazaérni és minél előbb elmenni reggel. Mondd h nonstop túlórázol. Az új munkahelyen még hihető is. Hétvégére szervezz vmi programot mindig. Otthon meg kösd le magad vmivel, nézz sorozatot vagy olvass könyvet nemtom.
7. válaszoló jól mondja.
De a mai világban ez nem túl egészséges. Individualizált társadalmunkban az egyének lelkülete megköveteli az önállóságot és a függetlenséget. Anyósékkal együtt lakni még rövid távon is durván rá megy az ember lelki egészségére. Én biztos nem spórolnék egy forintot sem, ha ez lenne az ára. A pénz nem minden. Ha meg szükséges, én inkább vállalnél + munkát, 1-2 évig, még mindig nem annyira kártékony, mint anyósékkal lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!