Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan tudnánk megoldani az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnánk megoldani az alábbi helyzetet? Más is ütközött ilyen akadályba?

Figyelt kérdés

A Párommal már az együttélést és a közös életet tervezgetjük. Ő még egyetemre jár (bár mellette dolgozik), én meg már dolgozom.

Viszont a következő a probléma: lakástakarékozunk és kb. 3 év múlva férünk hozzá a pénzünkhöz. És minden vasat félreteszünk havonta. Számolgattunk, és lakástakarék+állami támogatással 3 év múlva 10 millió forintunk lesz.

És most jön a bökkenő: Bp-en dolgozok. Viszont annyi pénzből itt és a környéken semmit sem tudunk venni. (semmi olyat, ami hosszabb távon egy családalapításra is megfelelne)

20-25 éves hitelbe nem akarok beleugrani, mert értékesebb annál az élet, hogy a hiteltörlesztésnek éljünk.

A megoldás: vidékre szeretnénk költözni. Ahol önerőből tudunk venni egy házat. Viszont ez esetben nem fogok tudni járni pestre dolgozni.

Felsőfokú gazdasági végzettségem van, ilyen területen is dolgozok. De a szakmaváltás gondolata érett meg bennem. Nem riadnék vissza semmilyen fizikai munkától. Először a kamionozásra gondoltam. Milyen ötletetek van? Miből lehetne eltartani egy családot vidéken?

Más huszonéves is ütközött ilyen akadályba?

2018. máj. 8. 10:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szigetszentmiklós - Lakihegy
2018. máj. 10. 15:28
 22/22 anonim ***** válasza:
Értékesebb annál az élet, hogy a hiteltörlesztésnek éljetek... De az, hogy hétvégen, vagy kéthetente, ne adj isten még ritkábban lássátok egymást, az teljesen oké... Érdekes. Nekem n bejövős egyébként a vidékre költözés sem. Mert Budapesthez közel nem kapsz családit ennyiért. Ahol meg igen, ott nincs munka... Már elnézést Miskolcra meg ki akar költözni? Otthon én is vehetnék egy 2 szobás panelt a megtakarításunkból, csak éppen nem lenne hol dolgozni. Na mindegy. Köszi de én inkább a hitelt választom.
2018. máj. 10. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!