Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha enyem a lakas, es hozzam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha enyem a lakas, es hozzam koltozik, akkor elvarhatom, hogy tobbet fizessen a rezsibe?

Figyelt kérdés
Mindent felezni akar, meg a kajat is.. pedig, ha en fozok, nem mondom azt,hogy ettel a husbol,akkor fizesd ki a felet.. de o mindennek keri a felet. A lakas az enyem, ennyi erovel b@.szogassam azzal,hogy fizessen azert,hogy nalam lakhat? Milyen mar ez.. pedig, ha azt nezzuk, en fizetem a hitelt, ami ugyan nem sok,40e ft, es nalam lakik ingyen, mig o minden koltest elszamol es keri a penzt utana.
2018. máj. 7. 20:51
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Az.. nosteny >.>'
2018. máj. 7. 20:53
 2/19 anonim ***** válasza:
72%
Alapból megsem engedném,hogy ott lakjon nálam ilyen hozzáállással. Majd a pelenka árát is felezitek? Nekem ez fura bocs!
2018. máj. 7. 20:53
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Akkor igen, elvárható.
2018. máj. 7. 20:54
 4/19 A kérdező kommentje:
Sosem volt ilyen kapcsolatom.. nekem se normalis. Az elejen nyilvan felesbe mennek a dolgok, de egy ido utan nekem egyertelmu volt,hogy egyszer en fizetek aztan meg a pasi.. vagy ha o fizetett, akkor megkerdeztem,hogy igy rendben van e? Nem szamoltatott el egyik sem, es en se oket.
2018. máj. 7. 20:55
 5/19 anonim ***** válasza:
74%

De most mi a bajod a felesbe fizetéssel? Nyilván ha fillérre ki van centizve az gáz, de egyébként tök rendben van. A házimunkat is osszatok el felesbe.

A hitelt meg azért te fizeted, mert a tied a lakás, a te tulajdonod lesz, nem az övé. Lakbért azért nem szokás kerni a párunktól.

2018. máj. 7. 21:02
 6/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom, szerintem a kajat se szokas kifizettetni a paroddal..de kinek mi.

Foleg, ha neki tobb penze marad,mert ae albit, se hitelt nem kell fizetnie,mert nalam lakik :)

2018. máj. 7. 21:03
 7/19 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon gáz így felezni. Több is marad a pénzéből, ingyen is lakik, és egy pasi 2x annyit eszik, mint egy nő.

Ha kicentizné és elkérné a felét mindennek, én nem költöznék össze vele. Számomra is nyilvánvaló, hogy kb fele fele arányban költünk a közös dolgokra, esetleg kicsit többet a férfi, pláne, ha ingyenlakó és nagyevő.

2018. máj. 7. 21:07
 8/19 anonim ***** válasza:
43%
Lakbért kéne a piaci ár felét. Így korrekt.
2018. máj. 7. 21:33
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
Mi itt a gond? A pasi kihozza a helyzetből magának a kényelmest, te zsörtölődsz egy kicsit, aztán úgyis belemész. Akkor? :D Tök mindegy, hogy mit válaszolunk. Ha a szerelem elvakít, úgyis eltűröd. Ha kiakarod dobni, akkor úgyis kidobod.
2018. máj. 7. 22:17
 10/19 anonim ***** válasza:
72%

Ha külön kassza van, akkor a kaját miert is nem szokták felesbe venni? Az is pénzbe kerül ugyanúgy. Max ha az egyiküknek lenyegesen nagyobb a figyasztása, akkor mas arányba kell megosztani. Meg nem jol csináljatok. Igy egymasnak benyujtani a számlat tényleg gáz. Dobjatok össze minden honapban közös pénzt, aztan abból fedezzetek az ilyen közösen felmerülő dolgokat, mint számla, meg kaja, tisztítoszer, egyebek.

De egyébként ezeket a dolgokat akkor kellett volna megbeszélnetek, mikor összeköltözttek, nem utolag puffogni, hogy nem igy gondoltad.

2018. máj. 7. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!