Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha enyem a lakas, es hozzam koltozik, akkor elvarhatom, hogy tobbet fizessen a rezsibe?
De most mi a bajod a felesbe fizetéssel? Nyilván ha fillérre ki van centizve az gáz, de egyébként tök rendben van. A házimunkat is osszatok el felesbe.
A hitelt meg azért te fizeted, mert a tied a lakás, a te tulajdonod lesz, nem az övé. Lakbért azért nem szokás kerni a párunktól.
Nem tudom, szerintem a kajat se szokas kifizettetni a paroddal..de kinek mi.
Foleg, ha neki tobb penze marad,mert ae albit, se hitelt nem kell fizetnie,mert nalam lakik :)
Nagyon gáz így felezni. Több is marad a pénzéből, ingyen is lakik, és egy pasi 2x annyit eszik, mint egy nő.
Ha kicentizné és elkérné a felét mindennek, én nem költöznék össze vele. Számomra is nyilvánvaló, hogy kb fele fele arányban költünk a közös dolgokra, esetleg kicsit többet a férfi, pláne, ha ingyenlakó és nagyevő.
Ha külön kassza van, akkor a kaját miert is nem szokták felesbe venni? Az is pénzbe kerül ugyanúgy. Max ha az egyiküknek lenyegesen nagyobb a figyasztása, akkor mas arányba kell megosztani. Meg nem jol csináljatok. Igy egymasnak benyujtani a számlat tényleg gáz. Dobjatok össze minden honapban közös pénzt, aztan abból fedezzetek az ilyen közösen felmerülő dolgokat, mint számla, meg kaja, tisztítoszer, egyebek.
De egyébként ezeket a dolgokat akkor kellett volna megbeszélnetek, mikor összeköltözttek, nem utolag puffogni, hogy nem igy gondoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!