Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleegyeznék egy hármasba a párom kedveért, elvárhatom, hogy ő is belemenjen a kedvemért?
Figyelt kérdés
Szóval hogy miatta beveszünk még egy nőt egy alkalommal, aztán viszonozza azzal, hogy a kedvemért egy másik férfit veszünk be következő alkalommal.2018. márc. 3. 17:39
1/13 anonim válasza:
Inkább csak feküdj le velem. Ne bonyolítsd.
2/13 anonim válasza:
Te vagy a csaja a hármast akaró sportosnak? Beszéld meg vele mondjuk, mi mit tegyünk érted? Beszéljük rá?
3/13 A kérdező kommentje:
Nem, csak megihletett a kérdés :D
2018. márc. 3. 17:46
6/13 anonim válasza:
Szerintem az egyenlőség jegyében igen. Bár egyesek csak ugatják az egyenlőséget :)
7/13 anonim válasza:
Persze hogy elvarhatod, így fer.
Vagy csináljátok 4en.
8/13 Noren1989 válasza:
Nos, attól függ. Méltányosság ezen a szinten nem igazán létezik. Lehet, hogy ő kevésbé, vagy jobban önző nálad. Nem tudhatjuk, hogy a kedves párod hogy áll ezekhez a dolgokhoz. Őt már kérdezted?
9/13 anonim válasza:
Nem mindegy? Hármas kúrogatás után pár hónappal úgyis tönkremegy a kapcsolat.
10/13 anonim válasza:
Én csak olyanba megyek bele ami nekem is jó.
Ha te csak azért mennél bele a +1lány felállásba, hogy utána legyen egy +1fiú, akkor ez így nem stimmel.
A szexben az ilyen "na jó, de/vagy" dolgok nekem nem férnek bele lehet az többes, póz, segédeszköz, bármi.Csak az és úgy ami minden félnek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!