Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsináltattam a fogaim most már elvárhatom hogy jó csajom legyen?
Nem, nem várhatod el. Tölts magadról egy képet légy oly szíves, hogy könnyebben találhassanak új kibúvót :)
31/f
Nézd , lehet hogy ez most gonoszul fog hangzani , de sajnos a mai világban ez megy: ha benned nincs semmi extra (sem belsőleg , sem külsőleg) akkor ezt a másiktól se várd el. Illetve elvárhatod , de felesleges.
csak azért mert szépek a fogai valakinek attól még máshol lehet igénytelen.
Én azon a véleményen vagyok , hogy mindenki igyekezzen kihozni magából a maximumot , hogy ő jól érezze magát a saját bőrében. és ez látszódni fog , ha van az embernek önbizalma.
Ha egy egészséges önbizalommal rendelkezel az már fel fog tűnni a csajoknak.
Olyat meg ne várj el , amit te nem tudsz6tudnál prezentálni.
Nem.
Rajtad kívül másnak is jó fogai vannak, mégsem kapnak meg mindent csettintésre. :)
LOL, qrva jó ez a kérdés. :D
Tudod, az ápolt, nem sárga, tiszta leheletű ép fogak alapvető higiéniai követelménynek kellene lennie mindkét nem számára. Kb. ez a kategória: [link]
Te meg úgy állítod be, mintha valami óriási volumenű szépészeti beavatkozáson (mellnagyobbítás, pénisznövelés, hajbeültetés) estél volna át. Haver! Az totál alap dolog, hogy egy embernek tökéletesen rendben legyenek a fogai.
Persze ha már eddig is +185 magas voltál, sportos/férfias izomzattal, sármos megjelenéssel, nagydumás személyiséggel és csak ez volt az utolsó akadály (amit eléggé kétlek), akkor ettől kezdve már van esélyed a jó csajokra is.
Egy átlagos nőnek nem feketék és hiányosak a fogai.
Elvárni? És kitől várod el? Kinek fogsz panaszt benyújtani, hogy nem csöngenek rajtad a lányok csak azért, mert nem rohad a fogad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!