Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárhatom, hogy megváltozzon ebben a tulajdonságában?
Szerintem ebben nem fog megváltozni. És ne is akard megváltoztatni mert egy férfi szerintem nem változik azért mert egy nő azt akarja. Majd a férfi változik de akkor amikor ő akar vagy nem tudatosan..
Az, hogy tetszel-e neki azt szerintem ennyiből nehéz megítélni de azért van rá esély. Mindenesetre ha neked tetszik akkor próbálkozz be nála, hívd el valahova te és majd kiderült :)
Nekem az exem volt ilyen, ezt nem lehet megváltoztatni.
30/f
1, Te mégis hogy képzeled el az udvarlást? Egyből jegygyűrű vagy mi? A srác kőkeményen udvarol neked.
2, Eléggé úgy tűnik, hogy nem kötekedik, szimplán csak őszinte ember. Ami a szívén, az a száján és ezért nem fog jópofizni.
Szerintem a nőkkel félénk lehet, 1. válaszadó, de érdekes felvetés.
30/f: Milyen volt egy ilyen emberrel együtt lenni? Az őszinteség nekem is fontos, de nem mindig jó azért az sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!