Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elvárhatom, hogy megváltozzon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárhatom, hogy megváltozzon ebben a tulajdonságában?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel elég jóban vagyok, sok időt töltünk együtt. Már megesett, hogy mindenki előtt bókolt nekem, illetve látom, hogy szeret velem foglalkozni, rólam és velem beszélni stb., de nem udvarol, nem igazán tesz felém lépéseket vagy ha igen, akkor nem veszem az adást. Mondjuk a héten segítettem neki és meghálálta sok ajándékkal (többel mint ami szerintem adekvát lett volna): ez lehet egy baráti gesztus, de akár több is. Mindenkivel kötekszik, túl őszinte ember, szeret oltogatni mindenkit, sokszor bunkó, ezért elég nehéz a társaságában lenni. Nem célja, hogy megbántson másokat, de gyakran sikerül neki. Nem szeretem ezt az oldalát. Viszont nagyon kedves is tud lenni, ha akar. Nem tudom, hogy szeretne-e tőlem valamit. Mióta bókolgatott nekem, azóta vonzódni kezdtem hozzá. Nehéz eldönteni, hogy egy ennyire kötekedős illetővel össze szabadna-e egyáltalán jönni. Ilyenben meg tud-e változni valaki, lehet-e erre apellálni? Honnan tudom eldönteni, hogy tetszem-e neki? Szerintem félénk lehet, mint ahogy én is az vagyok.
2016. dec. 2. 23:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy lehet félénk az, aki mindenkivel kötekedik?
2016. dec. 2. 23:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben nem fog megváltozni. És ne is akard megváltoztatni mert egy férfi szerintem nem változik azért mert egy nő azt akarja. Majd a férfi változik de akkor amikor ő akar vagy nem tudatosan..

Az, hogy tetszel-e neki azt szerintem ennyiből nehéz megítélni de azért van rá esély. Mindenesetre ha neked tetszik akkor próbálkozz be nála, hívd el valahova te és majd kiderült :)

2016. dec. 2. 23:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem az exem volt ilyen, ezt nem lehet megváltoztatni.

30/f

2016. dec. 3. 01:50
 4/6 anonim ***** válasza:

1, Te mégis hogy képzeled el az udvarlást? Egyből jegygyűrű vagy mi? A srác kőkeményen udvarol neked.

2, Eléggé úgy tűnik, hogy nem kötekedik, szimplán csak őszinte ember. Ami a szívén, az a száján és ezért nem fog jópofizni.

2016. dec. 3. 09:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Miért gondolod, hogy kőkeményen udvarol nekem?
2016. dec. 3. 22:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Szerintem a nőkkel félénk lehet, 1. válaszadó, de érdekes felvetés.

30/f: Milyen volt egy ilyen emberrel együtt lenni? Az őszinteség nekem is fontos, de nem mindig jó azért az sem.

2016. dec. 3. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!