Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleegyeznék egy hármasba a párom kedveért, elvárhatom, hogy ő is belemenjen a kedvemért?
Figyelt kérdés
Szóval hogy miatta beveszünk még egy nőt egy alkalommal, aztán viszonozza azzal, hogy a kedvemért egy másik férfit veszünk be következő alkalommal.2018. márc. 3. 17:39
11/13 anonim válasza:
Komolyan .. ferfi letedre engedned bele rakni az asszonyba masnak ? :D
12/13 anonim válasza:
szerintem nem egészen lenne helyes.
ha te csak azért vennél be egy harmadikat a kedvéért, hogy ezt viszonozza, akkor ezt le is kell tisztázni előre, hogy oké, ha aztán fordítva is mehet.
nem tudom mennyire lenne ennek értelme.
alapvetően viszont az a normális, ha te is akarod, vagy legalább teljes mértékben semleges számodra a dolog, és akkor mész bele. tehát semmiféle negatív érzelmet nem vált ki. de ilyen esetben nem várhatod el tőle, hogy viszonozza, ha neki viszont kifejezetten ellenére lenne a dolog. én így látom.
13/13 anonim válasza:
Egyfelől védhető álláspont, hogy álszent dolog elvárni, hogy a lány belemenjen az FFM felállásba ha a férfi nem hajlandó az MMF felállásra, másfelől viszont igaz az is, hogy egy hármas csak akkor lesz jó ha mindhárom résztvevő egyformán akarja, izgatja, vagy legalább kíváncsi rá, szóval ez nehéz kérdés. Valahol középen lehet az igazság, mert ez függ attól is, hogy melyik fél, hogyan viszonyul a saját neméhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!