Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gáz az, hogyan két fél külön él, aztán úgy döntik összekéne költözni, és a nő költözik oda a pasihoz?
Nem értem a gondot. Eleinte persze hogy külön élnek, senki nem születik a férjével egy házban remélhetőleg. Így mire összeköltözésre kerül a sor, vannak külső körülmények amit figyelembe kell venni. Közlekedés, lakásméret, tulajdoni viszonyok. Most ha a páromnak van egy lakása, azt miért hagyjuk állni üresen és költsük a pénzt az én kisebb és messzebb lévő albérletemre ahol egy szöget nem üthetek a falba írásos engedély nélkül?
Mint ahogy ha nekem lenne jobb lakásom, akkor nyilván hozzám költöznénk. De így nekem is jobb hogy 25nm helyett 50 van, hogy 40 perc helyett 15 a tömegközlekedésen nyomorgás, és hogy csak a rezsi+megélhetés felét kell fizetnem, nem pedig a főbérlő fél megélhetését ennek tetejébe. Ennek fejében kibírom hogy költöznöm kell, köszi.
Akkor anyámék is gázak voltak, mikor anyukám ideköltözött apámhoz.
Viszont már 30 éve együtt vannak, így pont nem az számít, hogy gáz-e... :D
Szerintem inkább technikai kérdés, nem önérzeti.
Mi nálam kezdtük, most nála èlünk, EGYÜTT. Nekünk az a fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!