Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csak szerintem gáz az, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem gáz az, hogyan két fél külön él, aztán úgy döntik összekéne költözni, és a nő költözik oda a pasihoz?

Figyelt kérdés
Sztem nagyon gáz, hogyha egy férfi még ennyit sem képes megtenni..
2018. máj. 1. 18:13
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Úgy döntenek*
2018. máj. 1. 18:13
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Ezt most nem igazán értem....

ha van 2 fél akiknek ott tart a kapcsolatuk, hogy szeretnének összeköltözni akkor valahová össze kell költözni.

Vagy a nőhöz vagy a férfihoz. Amúgy egyáltalán nem kötelező mindig a férfihoz költözni.

Nálam egyik kapcsolatomnál úgy volt, hogy akkor én albérletben laktam a nőnek pedig saját lakása volt, így célszerű volt hozzáköltöznöm.

2018. máj. 1. 18:16
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Ez nem ilyen egyszerű kérdés. Kinél olcsóbb lakni? A pasi adja el a lakást, hogy albérletbe költözzön? Lehet, hogy közlekedésügyileg is sokkal jobb helyen van a férfi lakása, vagy csak simán olcsóbb a rezsi. Ha külön településen élnek, akkor kinek könnyebb váltani munkahelyet... Nagyon elkényeztetett vagy, ha te nem vagy képes komprumisszumokra, vagy csak szimplán végiggondolni mi éri meg jobban. (Nem mellesleg, ha a régi korok szokásait nézi az ember, akkor mindig a nő költözött a férfihoz, de ebbe a témába most ne bonyolódjunk bele szerintem)
2018. máj. 1. 18:25
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

az, hogy ki költözik kihez sok mindentől függ.

kinek van albérlete, kinek sajátja,hol van helyileg, mekkora a mérete. ez nem nő-férfi kérdés...

de amúgy pontosan mit is akarsz megtudni?

2018. máj. 1. 18:27
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
"Sztem nagyon gáz, hogyha egy férfi még ennyit sem képes megtenni.." Most akkor mi a gáz szerinted? Probáld meg érthetöen leirni!
2018. máj. 1. 18:38
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Én (a nő) albérletben lakom, a páromnak viszont van/lesz saját háza, ezért azt tartjuk logikusnak ha végül hozzáköltözünk. Jó tudni, hogy gázok vagyunk :D
2018. máj. 1. 18:44
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Mindjart szolok a paromnak, hogy ugyan koltozzon mar ide hozzank. İgaz hogy nincs hozzank, igaz, hogy itt nem lenne munkaja, igaz, hogy itt otthonunk se lenne, de hat ennyit miert is ne tehetne meg ertem?

Kerdezo... gondolkodjal mar kicsit logikusan.

2018. máj. 1. 18:57
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
És amikor a férfi lakik külön, a barátnő meg anyukától költözik hozzá, az nem gáz?
2018. máj. 1. 19:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Istenem ... nem mindegy ki költözik kihez és honnan költözik oda?

Lényeg hogy együtt vannak és kesz

Mindekinek más az elet helyzete mindekinek más a jó

Nem lehet azt mondani hogy gaz

Felelőtlen kijelentés ez

2018. máj. 1. 19:03
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
Mielőtt a páromhoz költöztem, szüleimmel éltem. Őt nem akartam a nyakukra költöztetni, és ketten akartam vele lakni. Ebben mi lenne a gáz?
2018. máj. 1. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!