Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gáz az, hogyan két fél külön él, aztán úgy döntik összekéne költözni, és a nő költözik oda a pasihoz?
Ezt most nem igazán értem....
ha van 2 fél akiknek ott tart a kapcsolatuk, hogy szeretnének összeköltözni akkor valahová össze kell költözni.
Vagy a nőhöz vagy a férfihoz. Amúgy egyáltalán nem kötelező mindig a férfihoz költözni.
Nálam egyik kapcsolatomnál úgy volt, hogy akkor én albérletben laktam a nőnek pedig saját lakása volt, így célszerű volt hozzáköltöznöm.
az, hogy ki költözik kihez sok mindentől függ.
kinek van albérlete, kinek sajátja,hol van helyileg, mekkora a mérete. ez nem nő-férfi kérdés...
de amúgy pontosan mit is akarsz megtudni?
Mindjart szolok a paromnak, hogy ugyan koltozzon mar ide hozzank. İgaz hogy nincs hozzank, igaz, hogy itt nem lenne munkaja, igaz, hogy itt otthonunk se lenne, de hat ennyit miert is ne tehetne meg ertem?
Kerdezo... gondolkodjal mar kicsit logikusan.
Istenem ... nem mindegy ki költözik kihez és honnan költözik oda?
Lényeg hogy együtt vannak és kesz
Mindekinek más az elet helyzete mindekinek más a jó
Nem lehet azt mondani hogy gaz
Felelőtlen kijelentés ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!