Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Meddig van határa annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig van határa annak, hogy a párunk sóher?

Figyelt kérdés
Már sajnos többször észrevettem, hogy a párom egy sóher! Sokszor sajnálja a pénzt pl néha egy évben egyszer kétszer elmennénk vacsorázni. Soha nem mondja, mert az már neki drága. Nem pénzeszsák,de azt sem tartom normálisnak, hogy mindig itthon vagyunk és az a program, hogy nézzük a tévét! Plusz nem csak a pénz, kedve is el egy ha elmentünk néha ide oda. Olyan helyekre, ahol nem kell sok pénzt költeni, de neki már az is sok. Amikor pedig ezt látom rajta elveszi a kedvem totálisan, mint általában és amikor célzok rá,:,"köszi, hogy megint elveszed a kedvem, vagy még sem próbálod magad jól érezni".. A végén még ő sértődik be rám és tagad mindent. Szerintetek lehet ilyen ember mellett boldogan élni hosszabb távon? Az elején még ő is szeretne menni, aztán soha semmi nem tetszik neki és befordul.plusz a pénz sem amiből nem is költünk sokat.
2018. máj. 1. 08:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
54%

#20: egyetértünk ebben!

Én írtam a 11-es hozzászólást is.

Nem tudnék olyan ember mellett lenni (férfiként sem), akinek a közös program a tv otthon (főleg, mert nincs is tv-m, ami azért sokat elmond rólam :) ).

Tehát nem jönnék össze olyan nővel, akinek minden drága, aki inkább otthon ül 7x24-ben.

Másrészt azt is látni kell, hogy sok esetben (első sorban a hölgyek részéről) az igény megvan a kimozdulásra, a nyaralásra, a programokra, a keretet pedig teremtse elő a másik.

Én sosem voltam ebben a helyzetben, minden párommal osztoztunk a költségeken (ha nem is fillérre, de a józan ész határain belül), viszont sokszor voltam úgy, hogy elmentünk pl baráti társsággal nyaralni, és felvetődött, hogy meg kellene ismételni még abban az évben.

A lányok nagyon lelkesek voltak, és én is, a srácok meg húzták a szájukat. Aztán kiderült, hogy mi a párommal azért tudunk ismételni, mert felesben álltuk, így mindkettőnknek maradt ismétlésre pénze, a srácok meg azért nem, mert ők kifizették már a 2 utazás árát, csak egyetlen alkalommal, mert a lány semmit nem adott bele.

A világ nem fekete és fehér... Még közös kassza esetén sem, és aki csak nyavalyog, az tegyen!

Adjon bele ő is többet, vagy ha a párja ilyen egy helyben punnyadós, akkor keressen egy aktívabb embert, mert egy életet nem lehet a Barátok közt előtt leélni.

2018. máj. 1. 11:17
 22/25 anonim ***** válasza:

Nem spórol(tok) véletlenül valamire? Akár egy kocsira, vagy lakásra? Vagy valami nagyobb összegű dologra?

Én még azt tudom elképzelni (én is ilyen vagyok), hogy bizonyos dolgokra nehezen ad ki pénzt, mivel egy másik, nagyobb dologra gyűjt erősen.

Ettől persze belefér néha egy kis lazítás.

Szoktátok a költségeiteket tervezni? Pl. előre meghatározzátok, hogy adott hónapban x-t költötök kajára, y-t ruhára és mondjuk z-t szórakozásra. Esetleg ez lehetne még egy járható út szerintem, és itt mindkét részről lehet benne egy kis kompromisszum.

Üdv!

2018. máj. 1. 12:53
 23/25 anonim ***** válasza:

Én azt tudom hozzátenni, hogy aki nyavajog, hogy a közös kasszába a másik többet vagy kevesebbet tesz be és ez szúrja a szemét, az NE LEGYEN KÖZÖS KASSZÁN!

A közös kassza attól közös, hogy mindketten úgy kezelik, nyugodt szívvel teszik be a többet vagy kevesebbet.

Ha téged zavar, hogy a barátnőd költ a közös kasszából(ahova te raksz több pénzt) azokra a dolgokra, amik csak neki fontosak, akkor neked rohadtul nem való a közösködés. Tökmindegy, hogy nő vagy pasi a kevesebbet beadó, ha a pénzt nem tudod közösnek tekinteni(tehát az övének is), akkor ne közösködj.

2018. máj. 1. 13:41
 24/25 anonim ***** válasza:
Nagyon (tú) különbözőek vagYtok. Ne ezt erőltesd, ebböl nem lesz boldog kapcsolat
2018. máj. 2. 08:26
 25/25 anonim ***** válasza:

Nálunk az elején volt ilyen. Közös kasszán vagyunk s ha étterembe mentünk néha akkor furán kritizálta az árakat s mi mindig a majdnem legolcsóbbat választottam ezért amit észre se vett.

Majd ahogy egyre többfajta programra jártunk észrevettem sose az volt a baj, hogy programra mentünk, hanem mert zavarta, ha mások előtt kell ennie.

Rávettem válasszunk normális fogorvost s megoldódott a gond.:) Azóta prószáztunk, hamburgereztünk is tömegben.:)))

Ez is egy módja de a tied lehet így leírva mégsem ilyen problémával küzd.

2018. máj. 2. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!