Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Meddig van határa annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig van határa annak, hogy a párunk sóher?

Figyelt kérdés
Már sajnos többször észrevettem, hogy a párom egy sóher! Sokszor sajnálja a pénzt pl néha egy évben egyszer kétszer elmennénk vacsorázni. Soha nem mondja, mert az már neki drága. Nem pénzeszsák,de azt sem tartom normálisnak, hogy mindig itthon vagyunk és az a program, hogy nézzük a tévét! Plusz nem csak a pénz, kedve is el egy ha elmentünk néha ide oda. Olyan helyekre, ahol nem kell sok pénzt költeni, de neki már az is sok. Amikor pedig ezt látom rajta elveszi a kedvem totálisan, mint általában és amikor célzok rá,:,"köszi, hogy megint elveszed a kedvem, vagy még sem próbálod magad jól érezni".. A végén még ő sértődik be rám és tagad mindent. Szerintetek lehet ilyen ember mellett boldogan élni hosszabb távon? Az elején még ő is szeretne menni, aztán soha semmi nem tetszik neki és befordul.plusz a pénz sem amiből nem is költünk sokat.
2018. máj. 1. 08:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
37%

A "jaj a párom nem visz sehova, mert sóher" típusú problémánál mindig egy kérdést kell feltenni:

- neki kellene egyedül finanszírozni a programokat?

- kettesben finanszírozzátok?

Az első esetben el kellene gondolkozni azon, hogy talán azért nem megy sehova, mert neki minden program 2 embernyi összegbe kerül, neked meg semmibe (van egy ilyen baráti pár, a lánynak vannak igényei, de fizetni

mindent a srácnak kell).

A második esetben pedig el kell gondolkozni, hogy olyan ember mellett akarod e leélni az életed, akinek egy olcsóbb program is drága, mert fogához veri a garast (nem arról beszélek, hogy a Costesben kell vacsorázni hetente, de egy közös pikniket, egy fagyit olcsón ki lehet hozni)

2018. máj. 1. 09:37
 12/25 anonim ***** válasza:
34%

Ez k..va gàz amit a pasid csinàl.

Van egy mondàsom Kiyosakitól: "Bevételt kell növelni".

Keressen jobban fizetõ munkahelyet,menjen tanuljon ki piacképes szakmàt,vàllalkozzon,képezze magàt.

Nagy Sàndor mondta: "Úgy temessetek el,ahogy jöttem a két kezem kint legyen és tenyérrel felfele".

Mit akar a pénzzel?

Nem fogja a sírba vinni,ezt mond meg neki.

Holnap ha megpusztul akkor milyen élményekkel lesz gazdagabb?

2018. máj. 1. 09:45
 13/25 A kérdező kommentje:
Én csak a kis apró örömökre vágyom ami természetes dolog. Dolgozom, főzök, mosok rá. Talán inkább rabszolga vagyok, csak nem szó szerint ha mindent sajnál.olvasom itt a kommenteket...hát...elmondom megint mert talán már papagáj is vagyok. Ez nem arról szól, hogy ő fizet vagy én. Mi közös kasszán vagyunk! Tehát amit én fizetek azt ő is! Itt azon van a hangsúly, hogy egy évben 2x3 szor elmenni valahova. Ha már 15 ezret fizet és mondjuk szórakoztunk, eszünk is, az nála már a befordul@st eredményezi és csodálkozik, hogy elmegy a kedvem amit ha megemlítrk neki, hátha elgondolkodik magán,akkor letagadja, r@mfogja,mint egy óvodás. Az eredmény pedig az lesz, hogy mivel neki semmi nem tetszik hazajövünk és befordul. Amit persze letagad.sz@nalmas.de így van. Ja és szerinte ő persze normális nincs vele semmi gond.
2018. máj. 1. 09:56
 14/25 anonim ***** válasza:
11%

Pontozásokból, meg a tapasztalatokból mondom, a nők jó része hihetetlenül sznob.

Nem az élmény kedvéért megy el valahová, hanem egyből megy is a face-ra....na itt voltunk.

Engem is nagyon idegesít, amikor vendéglátó, szórakoztató helyek, komplett idiótának nézik a vevőket, és tudom jól, mekkora szemeteket árulnak hatalmas pénzekért.

Gondolom a barátod sem kér ilyesmiből, és igen, lehet bőven másképp is jól éreznie magát az embernek.

Én sosem mentem utazási irodával sehová, mindig saját autóval, becuccolva, bárhova el.

Iszonyat módon rá vannak állva szolgálató cégek az emberi sznobizmusra, ezeknek meg bedőlni nem sóherség, hanem hülyeség.

2018. máj. 1. 10:26
 15/25 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó te igazi sóher vagy, nem csoda, ha nem érted a problémát.
2018. máj. 1. 10:34
 16/25 anonim ***** válasza:
#2 normális helyre kell menni, ahol kaját adnak, és nem tányérdíszt. Nekem csak az ital árazásával van bajom, 400 ft 2 dl ásványvízért nem piskóta úgy hogy nincs vele munkájuk.
2018. máj. 1. 10:40
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi embernek van itt szövegértelmezési nehézsége....közös kasszán vannak ergo nem a hapsi fizet.

Másrészt meg sznobizmus meg fölös kiadás...éljetek akkor párizsis zsömlén életetek végéig. Nem haltok éhen és olcsó. Tehát ami ezen túlmutat az csak ilyen úrimuri.

A kérdező csak közös programra vágyik most speciel az éttermet emelte ki példaként. Egy állatkert is 10 000magasságaban van, és egy nyaralás? Az is luxus gondolom mert az 5000 forintos lélektani határt átlépi.

Nekem is volt végtelenül sóher pasim, pl, névnapomon elmentünk mcdonaldsba-én szeretem úgyhogy jó is lett volna-és mondta, hogy na lássam kivel van dolgom ő fizet. A poén az volt, hogy kaptam egy legolcsóbb szendvicset meg egy kólát. Nem baj, hogy nem szeretem a csibeburgert. Mondanom sem kell pikk-pakk kiraktam.

A kérdező párja meg inkább élete végéig ül a tv elött mert az ingyé van nehogy közös élményeket szerezzenek.

Vágd ki a francba és keress egy normális embert komolyan.

2018. máj. 1. 10:43
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

17: tudod a közös kassza sok mindent jelenthet...

én is voltam közös kasszán az akkor egyetemista barátnőmmel. Neki kb 0 bevétele volt (ilyen havi tízen ezer forint ösztöndíj, meg a tanulmányait fizették a szülők, így arra nem kellett költenie), én dolgoztam...

Azért voltunk közös kasszán, mert ha én nem fizette valamit, akkor ő nem tudta.

Az egy másik kérdés, hogy normális nő, tudta, hogy meddig nyújtózhatunk, nem követelőzött, hanem még ő volt, aki néha mondta, hogy ez most nem fér bele.

Szóval a közös kassza azért sok mindent jelenthet (ahogy a minimálbért kereső lány barátoméknál is, ahol mindketten dolgoznak, de azért a srác ha el kell menni nyaralni, akkor kb minden az ő béréből megy, közös kassza ide vagy oda... a csaj meg közli, hogy sóher a párja, pedig az csak egyről a kettőre akar jutni, és abba nem fér bele, hogy minden hónap végén kinullázzák magukat)

2018. máj. 1. 10:50
 19/25 anonim ***** válasza:

De szexeltetek már az idén?

31/f

2018. máj. 1. 10:50
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Értem amit írsz, de azért az is nevetséges, hogy konkrétan nincs közös program mert kb. minden drága.

Így nem lehet élni.

Felkelsz eszel, dolzol, fekszel alszol. Ez vegetatív állapot nem élet.

2018. máj. 1. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!