Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Meddig van határa annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig van határa annak, hogy a párunk sóher?

Figyelt kérdés
Már sajnos többször észrevettem, hogy a párom egy sóher! Sokszor sajnálja a pénzt pl néha egy évben egyszer kétszer elmennénk vacsorázni. Soha nem mondja, mert az már neki drága. Nem pénzeszsák,de azt sem tartom normálisnak, hogy mindig itthon vagyunk és az a program, hogy nézzük a tévét! Plusz nem csak a pénz, kedve is el egy ha elmentünk néha ide oda. Olyan helyekre, ahol nem kell sok pénzt költeni, de neki már az is sok. Amikor pedig ezt látom rajta elveszi a kedvem totálisan, mint általában és amikor célzok rá,:,"köszi, hogy megint elveszed a kedvem, vagy még sem próbálod magad jól érezni".. A végén még ő sértődik be rám és tagad mindent. Szerintetek lehet ilyen ember mellett boldogan élni hosszabb távon? Az elején még ő is szeretne menni, aztán soha semmi nem tetszik neki és befordul.plusz a pénz sem amiből nem is költünk sokat.
2018. máj. 1. 08:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
79%
Vele nem lehet. Ott az ajtó -->
2018. máj. 1. 08:39
 2/25 anonim ***** válasza:
15%

A vacsorával én is egyet értek hogy elég felesleges...

Kidobni azért 5-10 ezer forintot alsó hangon (sőt inkább 20) hogy egyél egy falatnyi kaját felesleges. Ez lehet sóherség, de szerintem ez a pénzköltésnek a leghülyébb módja, mert se jól nem laksz, és amennyit kapsz az egy tipikus filmes giccs, semmi más (igen biztos vagyok benne hogy 3-5 étterem után senkinek sem élmény egy étterem).

Inkább programokat csináljatok.

Elmentek kirándulni, bowlingozni, sétálni és akkor ha beszalad 5-10 ezer akkor is legalább élmény kapcsolódik hozzá.

2018. máj. 1. 08:42
 3/25 A kérdező kommentje:
Azt csak példának mondtam, de amikor más hasznosabb programot csin@lunk és költünk maximum 15 ezret de az ritka. Neki már akkor vége van és persze úgy jön mindig haza mint akinek elvették az összes életkedvét, hogy még szólni sincs kedve.
2018. máj. 1. 08:45
 4/25 anonim ***** válasza:
13%
Mondjuk ezeket a programokat, az évente 1-2 éttermet vagy, valami olyan film van moziban azt fizess te, ő pedig akkor másba adjon bele jobban. Vagy közös kassza. Ne haragudj, de ez az egész úgy jön le, hogy neked erre meg arra van igenyed, a parodnak nincs, de azért vigyen el és finanszírozza is mellé.
2018. máj. 1. 08:57
 5/25 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen más az igényetek. Hosszú távon ebből csak állandó vita lesz.

Ingyenes programokra se szeret menni? Például ma mindenhol van majális. Őszig egymást érik a rendezvények, és nem kötelező semmit se megvenni. Vagy kirándulás? Város nézés? Sportolás? Ebben az esetben csak otthon ülő típus, azért nincs jó kedve, ha kimozdultok, mert ő ezt utálja.

Vagy elfogadod így, és mászkálsz a barátnőkkel vagy a tesóddal, vagy valaki mással, őt meg békén hagyod otthon pihenni, vagy ezt a fene megette.

Arra mit szól, ha te másokkal mész?

2018. máj. 1. 09:04
 6/25 anonim ***** válasza:
94%
Egy kapcsolaton mindig dolgozni kell. El kell menni ide oda. Aki leragad a tv nézés szintjén az nézze csak egyedül.
2018. máj. 1. 09:07
 7/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem az, csak motiválatlan. Nyaggatod, míg el nem visz, aztán hazafelé letámadod már a kocsiban, úgy, hogy a segge bekapja a kárpitos, akkor nyugodj meg, heti 4 foglalásotok lesz étteremben. Ha nem.... akkor lehet te is sóher vagy.

31/f

2018. máj. 1. 09:16
 8/25 A kérdező kommentje:
Nincsenek egyáltalán nagy igényeim, nem úgy mi t más pi.. nak már elnézést! Én is fizetek! De k közös a kassza. Neki semmi nem jó! Itt ez a lényeg! Igen. Egymást érik a programok, de ahol költeni kell akkor már befordul! Mit nem lehet ezen érteni már elnézést!plusz ha már meg kell mozdulnia világvége van. A végén még rám fogja, biztos én csesztem el a saját kedvem. Gyerekes hangzik tudom. De ilyen emberrel lehetetlen jóléreznem magam hosszú távon. Megpróbáltam többször is kimlzdítani.
2018. máj. 1. 09:17
 9/25 anonim ***** válasza:
8%

Látom gyik-en mindenkinek az étterem a mániája :D (pontozás alapján)

Bár mondjuk mit is gondolok... arról hogy elmentek kirándulni milyen szar képeket lehet csinálni meg posztolni az instára (és az milyen szar ha nem tudja meg senki):D Persze az Onyx-ból posztolni a 40.000-es majonézes taknyos gombát rohadt menő:D

2018. máj. 1. 09:19
 10/25 anonim ***** válasza:
76%

Én szeretek enni és sajnos nem mindent főzök hibátlanul receptből sem.

Olyan macera ételeket, mint mondjuk egy homáros rizottó, inkább kifizetek máshol, csak csinálják meg nekem, hogy újra érezhessem azt az ízt és állagot.

Szerintem te nem szeretsz enni, vagy még nem kóstoltál igazán jó idő és munka és szakértelem igényes ételt.

Esetleg egy kis macaron más cukrászremekről vagy tortáról nem is beszélve.

Sokkal szívesebben költök ételre, mint bármi másra, pedig vékony vagyok. Szeretek enni, az emberek többsége szeret enni, és csak az egyszerűbb ètelek mennek otthon a többségnek. Arról nem is beszélve, hogy az igazán jó receptekhez milyen nehéz hozzájutni és felismerni őket.

A rizottót már évek óta gyakorlom de mindig elcseszem.

2018. máj. 1. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!