Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak ha az exfeleseg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha az exfeleseg nagyon az életünk része?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt született egY lányunk aki most 2 éves. Az Extol van 3 gyerek ebből kettő felnőtt.a volt asszonny tőlem 3 kmre lakik és nagyon az életünk része annak ellenére hogy nem is láttam soha nem beszéltem vele. Majdnem mi tartjuk el az egyik kiskoru gyerek miatt.amikor megismertem a párom nem tudtam hogy ez ennyire szoros dolog és már bele kezdek fáradni az egeszbe.nem tudom mi ilyenkor a jó döntés viselkedés olyan mintha nem lennék a család tagja inkább az ex .2 évig azt sem tudtam van kiskorú gyereke az mondta azért nem mondta el mert akkor elveszít.az. Ex az állandóan engem Sződ a gyerekeinek és ez azért kellemetlen mert az összessége jó a kapcsolatom meg a kissebbikel is .csak szegény nem tud mit kezdeni a helyzettel. Visszafelé az Extol azt kaptam miért szuletett meg a kislányom . A család többi tagja fogjuk rá elfogadott de még mindig az ex van a középpontban ennyi év után is. A páromat nagyon szeretem és nem akarom az apja nélkül noljon fel .és állítólag a párom is szeret és a másikat nem csak a gyerek miatt segít neki mindenben.szerintrm sok a titok . Ti mit gondoltok.
2018. ápr. 25. 08:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Annyira szeretem azt ezen az oldalon, hogy butuska tinilányok, vagyis felnőtt, gyermeket nevelő nők leírják, hogy mekkora hülyék voltak, majd megsértődnek, ha elmondják mások, hogy igen hülye voltál!

Nincs rajta mit szépíteni! Annyira kétségbeesetten kellett a gyerek, hogy mindegy kinek csak legyen??

Ha most 2éves a gyerek, azt azt jelenti, hogy kb. 1év után már terhes voltál egy olyan pasitól, aki állandóan úton van, tehát igazán meg sem ismerhetted! Miért volt ennyire fontos ilyen hamar gyereket vállalni??

2018. ápr. 25. 18:03
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Elég suttyó egy embered van:

"2 évig azt sem tudtam van kiskorú gyereke" - azért csak leülnék vele, hogy mi van még ezen kívül?

Még néhány gyerek, börtön behívó, tartozáshegyek....

Miféle kapcsolat ez?

Szóval arról beszélj a pároddal hogy OK volt korábban is élete, de képes-e arra, hogy most már ti legyetek a központ, nyilván nem a gyerekei ellenében, de a a volt feleséget lassan le kell építeni.

megy ám az, nekem is sikerült.

2018. ápr. 26. 10:50
 23/26 anonim ***** válasza:
18# talán máshogy állnánl hozzá, ha belátnád, hogy ezt te cseszted el, és nem az exfeleségtől, hanem a párodtól próbálnál szabadulni. Van az a mondás, hogy ha átver az ő hibája, ha még egyszer átver az a tiéd. Csak nézz magadba és fogadd meg, hogy ha legközelebb gyereket akarsz szülni, akkor jobban megismered a párod. Vagy ne fogadd meg, de akkor fogadd el, hogy ez van. A párod egy gusztustalan, hazug féreg és nem szeret. Ez a véleményem. Inkább nőljön fel a gyerekem apa nélkül mint egy ilyen emberrel. Egyébként hiába szépíted, vak voltál és buta. De lehet hogy még most is. Te magad irod hogy sokat utazgat... Mióta ismerted tulajdonképpen? 1 év alatt hányszor volt otthon 4x?
2018. ápr. 26. 13:15
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet, hogy te csak egy szerető vagy a férfi életében a családja mellett, Kérdező?
2018. ápr. 26. 13:33
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Hiába szépített , de az nagyon durva, hogy letagadta a gyerekét. Milyen ember az ilyen aki hazudik a párjának, ráadásul a gyerekekről? Hogy jöttetek össze, nem az első beszélgetéskor ki kellene annak derülni,hogy kinek hány gyermeke van? Aztán ott vannak az ünnepek, sulis dolgok, külön óra, szülői stb, soha nem ment, vitte a gyereket akár Veled vagy mentek együtt az exével? Nyaralások, nyári szünet stb? A három gyerek soha nem volt együtt nálatok? Az exe nem az életetek része, ha soha nem találkoztál vele, bőven nem akaszkodik rátok. Azon dolgozz, hogy egy ilyen hazug férget dobj ki, és soha ne áll vele szóba többet. Az tiszta sor, hogy segíti az exet és a volt gyerekeit és nem dobja el miattad őket. Gondolom oda is kevesebbet ad, azzal az indokkal, hogy Nálatok van már köröz gyerek és az exe azért mondta,hogy minek kellett gyerek, ha az első 3-ra( még ha kettő nagykorú is) nincs elég pénze. Ebben meg igaza van az exének, mindenki annyit vállaljon amennyit el tud tartani.
2018. ápr. 26. 18:15
 26/26 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező, egyértelmű, hogy Te itt sajnos ugyanolyan hibás vagy. Milyen ember az olyan, aki letagadja a gyermekét? Már ott, amikor ez kiderült, kellett volna elhagynod... Felelőtlenség volt gyermeket vállalni vele, de ez már a múlt. A helyzet adott.

A férjed is hibás, mert gerinctelenül viselkedett és hazudott.

Közben ex feleség is olyanba üti az orrát, amihez semmi köze. Hogy pl Nálatok miért van gyermek... ők elváltak, neki ehhez már semmi köze.

Esetleg a megoldás az lenne ha elköltöznétek, bár tényleg nem tudom, hogy ezek után, hogy tudsz bízni a férjedben.

5 hozzászóló irása meg nettó hülyeség: "nem sokára unokáitok lesznek, és vigyázhatsz rájuk a nyári szünetben, ahogy a többi nagymama" NEKED semmiféle unokád nem lesz, majd csak akkor amikor a TE gyereked felnő és tőle lesz. TE azoknak a gyerekeknek nem leszel a nagymamája meg senkije, így semmiféle feladatod nincs velük, kivéve, ha jó a viszony a férjed gyermekeivel és kedved van segíteni, ha nem akkor Neked ők idegenek semmi több.

"Válni nem akarsz. Egyet tehetsz: igyekszel jó viszonyt kialakítani az exfeleséggel is" - nem neked kell puncsolni az ex feleségnek, ha akar valamit kezdeményezze a jó viszonyt, azt persze fogadd barátsággal, ha csak szidni tud Téged, hagyd figyelmen kívül és költözzetek el, neked ő is egy idegen, nem kell nyalizni neki, minek kéne?

2018. ápr. 26. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!