Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha az exfeleseg nagyon az életünk része?
Annyira szeretem azt ezen az oldalon, hogy butuska tinilányok, vagyis felnőtt, gyermeket nevelő nők leírják, hogy mekkora hülyék voltak, majd megsértődnek, ha elmondják mások, hogy igen hülye voltál!
Nincs rajta mit szépíteni! Annyira kétségbeesetten kellett a gyerek, hogy mindegy kinek csak legyen??
Ha most 2éves a gyerek, azt azt jelenti, hogy kb. 1év után már terhes voltál egy olyan pasitól, aki állandóan úton van, tehát igazán meg sem ismerhetted! Miért volt ennyire fontos ilyen hamar gyereket vállalni??
Elég suttyó egy embered van:
"2 évig azt sem tudtam van kiskorú gyereke" - azért csak leülnék vele, hogy mi van még ezen kívül?
Még néhány gyerek, börtön behívó, tartozáshegyek....
Miféle kapcsolat ez?
Szóval arról beszélj a pároddal hogy OK volt korábban is élete, de képes-e arra, hogy most már ti legyetek a központ, nyilván nem a gyerekei ellenében, de a a volt feleséget lassan le kell építeni.
megy ám az, nekem is sikerült.
Kérdező, egyértelmű, hogy Te itt sajnos ugyanolyan hibás vagy. Milyen ember az olyan, aki letagadja a gyermekét? Már ott, amikor ez kiderült, kellett volna elhagynod... Felelőtlenség volt gyermeket vállalni vele, de ez már a múlt. A helyzet adott.
A férjed is hibás, mert gerinctelenül viselkedett és hazudott.
Közben ex feleség is olyanba üti az orrát, amihez semmi köze. Hogy pl Nálatok miért van gyermek... ők elváltak, neki ehhez már semmi köze.
Esetleg a megoldás az lenne ha elköltöznétek, bár tényleg nem tudom, hogy ezek után, hogy tudsz bízni a férjedben.
5 hozzászóló irása meg nettó hülyeség: "nem sokára unokáitok lesznek, és vigyázhatsz rájuk a nyári szünetben, ahogy a többi nagymama" NEKED semmiféle unokád nem lesz, majd csak akkor amikor a TE gyereked felnő és tőle lesz. TE azoknak a gyerekeknek nem leszel a nagymamája meg senkije, így semmiféle feladatod nincs velük, kivéve, ha jó a viszony a férjed gyermekeivel és kedved van segíteni, ha nem akkor Neked ők idegenek semmi több.
"Válni nem akarsz. Egyet tehetsz: igyekszel jó viszonyt kialakítani az exfeleséggel is" - nem neked kell puncsolni az ex feleségnek, ha akar valamit kezdeményezze a jó viszonyt, azt persze fogadd barátsággal, ha csak szidni tud Téged, hagyd figyelmen kívül és költözzetek el, neked ő is egy idegen, nem kell nyalizni neki, minek kéne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!