Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak ha az exfeleseg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha az exfeleseg nagyon az életünk része?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt született egY lányunk aki most 2 éves. Az Extol van 3 gyerek ebből kettő felnőtt.a volt asszonny tőlem 3 kmre lakik és nagyon az életünk része annak ellenére hogy nem is láttam soha nem beszéltem vele. Majdnem mi tartjuk el az egyik kiskoru gyerek miatt.amikor megismertem a párom nem tudtam hogy ez ennyire szoros dolog és már bele kezdek fáradni az egeszbe.nem tudom mi ilyenkor a jó döntés viselkedés olyan mintha nem lennék a család tagja inkább az ex .2 évig azt sem tudtam van kiskorú gyereke az mondta azért nem mondta el mert akkor elveszít.az. Ex az állandóan engem Sződ a gyerekeinek és ez azért kellemetlen mert az összessége jó a kapcsolatom meg a kissebbikel is .csak szegény nem tud mit kezdeni a helyzettel. Visszafelé az Extol azt kaptam miért szuletett meg a kislányom . A család többi tagja fogjuk rá elfogadott de még mindig az ex van a középpontban ennyi év után is. A páromat nagyon szeretem és nem akarom az apja nélkül noljon fel .és állítólag a párom is szeret és a másikat nem csak a gyerek miatt segít neki mindenben.szerintrm sok a titok . Ti mit gondoltok.
2018. ápr. 25. 08:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
77%

Hát így jár az aki 3 gyerekes pasival lesz együtt exanyucival. Így jártál nyuszicsibe.

Ezzel semmit.

Gondolom nem tartottak a fejedhez pisztolyt hogy gyere vele össze és szülj neki gyereket anélkül hogy rendesen megismerted volna.

2018. ápr. 25. 08:36
 2/26 anonim ***** válasza:
91%
Azt, hogy egy nagy katyvasz az életetek, de ahhoz, hogy megoldást kínáljak ez kevés... talán beszélj a pároddal, én mindig hiszek az őszinte, nyílt kommunikációban.
2018. ápr. 25. 08:40
 3/26 anonim ***** válasza:
31%
Hány gyereke van 2 vagy 3 kit érdekel..... fő hogy jól álljon neki a borosta ( női prioritás napjaink párválasztásakor)
2018. ápr. 25. 08:54
 4/26 anonim ***** válasza:
92%
Most komolyan, nem ez volt a helyzet mielőtt gyereket szültél neki? Akkor is volt ex és gyerek, tudtad, hogy mit vállalsz.
2018. ápr. 25. 08:59
 5/26 anonim ***** válasza:
98%

Egy év után teherbe estél tőle, de két évig nem tudtad, hogy van kiskorú gyereke. Hát csak gratulálni tudok. Itt nem az exfeleség a hunyó, hanem a pasid.

Az pedig természetes, hogy ha kb. 20 évig volt a felesége, van 3 közös gyerekük, akkor a rokonai családtagként tekintenek rá: ugyanis az.

A 3 gyereke is örökké része lesz az életének, és igen, az ilyen szoros dolog, hogy nem dobáljuk el a gyereket az épp aktuális punciért. Ezen nem változtat, hogy ha 18 múlt: támogatni fogja az életkezdésük, ad bele az esküvőbe, nem sokára unokáitok lesznek, és vigyázhatsz rájuk a nyári szünetben, ahogy a többi nagymama.

Vagy te úgy hitted, hogy olyan varázslatos a lábad köze, hogy kitagadja a három gyereket és eltünteti őket az életéből?

Az exfelesége is örökké az exfelesége marad, és a három gyereke anyja. Miből gondoltad, hogy NEM lesz része a pasid életének?

Válni nem akarsz. Egyet tehetsz: igyekszel jó viszonyt kialakítani az exfeleséggel is, és jobban megismerni, megkedvelni, és belenyugszol, hogy a pasidnak ilyen szép nagy, színes családja van, és az ő szívében mindenkinek van hely. Ha ki akarod sajátítani, akkor idővel kidob ő téged.

2018. ápr. 25. 09:20
 6/26 anonim ***** válasza:
0%

Az mit jelent, hogy a férjed segíti az exét? Ez mi mindenben nyilvánul meg? A kiskorú gyerek sem csecsemő már, elképzelni nem tudom, mi miatt kell, hogy közösek legyenek a mindennapjaitok.

Ha 3 km-re laknak tőletek, egy nagyobb gyerek simàn elbiciklizik hozzátok, az exet látni sem kell. Mit takar a sok titok, miben titkolózik a férjed?

2018. ápr. 25. 10:34
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Agyhalottak miért írhatnak ki kérdést? De ez még a kisebbik probléma!

Hogyhogy nem tudtad ráadásul 2évig, hogy van kiskorú gyereke? Ez azért eléggé hihetetlen, hisz telefonál, pénzt költ rá stb.

2018. ápr. 25. 10:35
 8/26 anonim ***** válasza:
76%
El lehet titkolni gyereket,láttam már nem egy ilyet.Én már csak ez miatt is elhagynám,mert ez gerinctelen dolog volt,a többiről nem is beszélve.
2018. ápr. 25. 10:46
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is rögtön az jutott az eszembe hogy milyen gerinctelen féreg már az olyan apa aki eltitkolja a gyerekeit! Mintha valami hibák lennének az életében...

Nekem is volt ilyen ismerősöm aki egy új kis nőcskével akart összejönni, azt mondja eltitkolja a családját meg a gyerekeit, elhagyja őket, pénzt majd küldd nekik, de nem látogatja őket. Hát mondom pff büszke lehetsz magadra!

Egyébként soha de soha nem titkolnám el a két gyönyörű gyerekem csak azért hogy egy nőt megkapjak. Ha valakit zavar hogy van gyerekem az lépdelhet tovább, nem illünk össze! Jó kapcsolat egyik alap pillére a bizalom, hogy bármit elmondhatok.

Szerintem is van valami titok a párodnál a háttérben amit még nem tudsz. Máskülönben nem tudom elképzelni hogy miért tartja el az exét. Mi szerintem itt nem fogunk tudni segíteni... ez ahoz túl bonyolult.

2018. ápr. 25. 11:26
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok komolyan...Nem is ismered a párod de szültél neki egy gyereket.... Bárcsak IQ teszthez kötnék a gyerekvállalást, bárcsak..
2018. ápr. 25. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!