Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha az exfeleseg nagyon az életünk része?
Hát így jár az aki 3 gyerekes pasival lesz együtt exanyucival. Így jártál nyuszicsibe.
Ezzel semmit.
Gondolom nem tartottak a fejedhez pisztolyt hogy gyere vele össze és szülj neki gyereket anélkül hogy rendesen megismerted volna.
Egy év után teherbe estél tőle, de két évig nem tudtad, hogy van kiskorú gyereke. Hát csak gratulálni tudok. Itt nem az exfeleség a hunyó, hanem a pasid.
Az pedig természetes, hogy ha kb. 20 évig volt a felesége, van 3 közös gyerekük, akkor a rokonai családtagként tekintenek rá: ugyanis az.
A 3 gyereke is örökké része lesz az életének, és igen, az ilyen szoros dolog, hogy nem dobáljuk el a gyereket az épp aktuális punciért. Ezen nem változtat, hogy ha 18 múlt: támogatni fogja az életkezdésük, ad bele az esküvőbe, nem sokára unokáitok lesznek, és vigyázhatsz rájuk a nyári szünetben, ahogy a többi nagymama.
Vagy te úgy hitted, hogy olyan varázslatos a lábad köze, hogy kitagadja a három gyereket és eltünteti őket az életéből?
Az exfelesége is örökké az exfelesége marad, és a három gyereke anyja. Miből gondoltad, hogy NEM lesz része a pasid életének?
Válni nem akarsz. Egyet tehetsz: igyekszel jó viszonyt kialakítani az exfeleséggel is, és jobban megismerni, megkedvelni, és belenyugszol, hogy a pasidnak ilyen szép nagy, színes családja van, és az ő szívében mindenkinek van hely. Ha ki akarod sajátítani, akkor idővel kidob ő téged.
Az mit jelent, hogy a férjed segíti az exét? Ez mi mindenben nyilvánul meg? A kiskorú gyerek sem csecsemő már, elképzelni nem tudom, mi miatt kell, hogy közösek legyenek a mindennapjaitok.
Ha 3 km-re laknak tőletek, egy nagyobb gyerek simàn elbiciklizik hozzátok, az exet látni sem kell. Mit takar a sok titok, miben titkolózik a férjed?
Agyhalottak miért írhatnak ki kérdést? De ez még a kisebbik probléma!
Hogyhogy nem tudtad ráadásul 2évig, hogy van kiskorú gyereke? Ez azért eléggé hihetetlen, hisz telefonál, pénzt költ rá stb.
Nekem is rögtön az jutott az eszembe hogy milyen gerinctelen féreg már az olyan apa aki eltitkolja a gyerekeit! Mintha valami hibák lennének az életében...
Nekem is volt ilyen ismerősöm aki egy új kis nőcskével akart összejönni, azt mondja eltitkolja a családját meg a gyerekeit, elhagyja őket, pénzt majd küldd nekik, de nem látogatja őket. Hát mondom pff büszke lehetsz magadra!
Egyébként soha de soha nem titkolnám el a két gyönyörű gyerekem csak azért hogy egy nőt megkapjak. Ha valakit zavar hogy van gyerekem az lépdelhet tovább, nem illünk össze! Jó kapcsolat egyik alap pillére a bizalom, hogy bármit elmondhatok.
Szerintem is van valami titok a párodnál a háttérben amit még nem tudsz. Máskülönben nem tudom elképzelni hogy miért tartja el az exét. Mi szerintem itt nem fogunk tudni segíteni... ez ahoz túl bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!