Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak ha az exfeleseg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha az exfeleseg nagyon az életünk része?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt született egY lányunk aki most 2 éves. Az Extol van 3 gyerek ebből kettő felnőtt.a volt asszonny tőlem 3 kmre lakik és nagyon az életünk része annak ellenére hogy nem is láttam soha nem beszéltem vele. Majdnem mi tartjuk el az egyik kiskoru gyerek miatt.amikor megismertem a párom nem tudtam hogy ez ennyire szoros dolog és már bele kezdek fáradni az egeszbe.nem tudom mi ilyenkor a jó döntés viselkedés olyan mintha nem lennék a család tagja inkább az ex .2 évig azt sem tudtam van kiskorú gyereke az mondta azért nem mondta el mert akkor elveszít.az. Ex az állandóan engem Sződ a gyerekeinek és ez azért kellemetlen mert az összessége jó a kapcsolatom meg a kissebbikel is .csak szegény nem tud mit kezdeni a helyzettel. Visszafelé az Extol azt kaptam miért szuletett meg a kislányom . A család többi tagja fogjuk rá elfogadott de még mindig az ex van a középpontban ennyi év után is. A páromat nagyon szeretem és nem akarom az apja nélkül noljon fel .és állítólag a párom is szeret és a másikat nem csak a gyerek miatt segít neki mindenben.szerintrm sok a titok . Ti mit gondoltok.
2018. ápr. 25. 08:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
7# inkább az a kérdés, hogy a agyhalottak miért vállalhatnak gyereket... Szánalmas
2018. ápr. 25. 12:49
 12/26 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem értitek. 4 éve ismerem és valahogy úgy csinálta ne jöjjek rá . Teljesen más mondott mint a valóság . Később azt mondta azért mert nem akar elveszíteni . Én úgy tudtam a a feleség messze lakik . Csak a két felnőtt korú gyerekről tudtam persze mindenki más tudott mindent. Az exel kb 10 éve nincsenek együtt mert megcsalta a párom sőt még szült mástól gyereket is. Ja és sose kérném dobja el a gyerekeit .csak ha az elején tudok mindent nem lettem volna bele. A gyereket két év után merte elmondani már azt amelyik kiskorú. És inkább kérdezzek ha valami nem tiszta ,a rossz május megjegyzések nem segítenek és úgy tudom ez az oldal a tapasztalatokrol illetve segítségről szol
2018. ápr. 25. 13:10
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Én értelek téged is de újfent bizonyságot nyert: az kapja meg a nőt aki jobb partinak hazudja magát
2018. ápr. 25. 13:38
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor se az exre kell fújni, hanem a pasidra, aki letagadja a gyerekét, nem tud elszakadni az exétől, és még négy év és egy közös gyerek után is sok titka van.

Ideje kinyitni a szemed, és megnézni jó alaposan, hogy kinek szültél gyereket, mielőtt ti lesztek a következők, akiket letagad egy harmadik előtt.

2018. ápr. 25. 13:52
 15/26 A kérdező kommentje:
Te lehetsz igazán IQ bajnok hogy nem ér el az agyad így amit írtam.a többieknek köszönöm akik segíteni probaltak.
2018. ápr. 25. 15:39
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
15 # te nem érted basszus... Nem én szültem egy olyan pasinak aki hazudozik és nem tudok róla semmit.... Mit kéne ezen nekünk érteni? Te is hibás vagy... Jó h nem 2 hónap után szültél neki gyereket...én hallgatnék a helyedben...
2018. ápr. 25. 16:22
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Így jártál...
2018. ápr. 25. 16:35
 18/26 A kérdező kommentje:
Biztos ha tudom hazudik nem így lett volna.es szerintem nem két hónap hanem 2 év múlva jött a baba. A párom rengeteget van úton ezért tudta ezt így megoldani. De látom te alapból rosszindulatú vagy,téged aztán nagy sérelmek érhettek az életben.
2018. ápr. 25. 16:45
 19/26 A kérdező kommentje:
És ha nem tudsz normális lenni akkor ne írj inkább van sok kérdés és a kérdések mögött ember akiket porig alazhatsz
2018. ápr. 25. 17:16
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

kérdező!

Attól hogy kimondják az igazat, nem lesz kevésbé igazság, csak rohadt szar szembenézned vele. Ennyi.

Kicsit az öntudatból vegyél vissza, és nézz magadba hol rontottad el.

2018. ápr. 25. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!