Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ti betegek lennétek, és a párotok elmenne bulizni, ahelyett, hogy otthon maradna veletek, rosszul esne?
A párom sosem menne el ha beteg lennék, akkor se ha küldeném.
Én se hagynám őt magára!
Igenis számit az is "lelkileg", hogy ott van.
Nekem nem esett jól, mert aznap totál egyedül hagyott. Reggeltől kezdve, aztán megtetőzte az estét azzal, hogy a havernál kötött ki mert azt sem lehet lemondani. Egész nap 1 órát láttam kb délelőtt, a sok program közt...
Estére egyszerre voltam mérges, csalódott, szomorú... Én meg körül ugráltam egy fejfájásnál is kb. Rengetegszer voltam hátrányban a haver miatt és amikor beteg vagyok és akkor is, hát akkor kiakadtam...
Itt jön a képbe az, hogy nem játszmázunk a másikkal.
Ha annyira vacakul vagyok, hogy szeretném, hogy mellettem legyen, akkor megkérem, hogy maradjon otthon, mert szükségem van rá.
Ha játszom a mártírt, hogy jajj menj csak, megleszek, akkor a másik jogosan várhatja el, hogy őszintén mondjam ezt, és nem azért, hogy nekiálljon győzködni.
Fentiekből következik, hogyha azt mondom, menjen csak, akkor nem esik rosszul, sőt, örülök, hogy nem kell a szenvedésem néznie, érezze jól magát.
Rosszul maximum akkor esik, ha megkérem, hogy maradjon/menjen később/jöjjön hamarabb, mert szükségem van rá, és ezt nem teszi meg.
Meg a buli jellege se mindegy, ha huszonévesekről van szó, aki minden héten bulikázik, akkor jobban elvárható, hogy otthon maradjon, de ha az koncert a téma, amire egy éve megvette a jegyet, és egyszeri... akkor logikus, hogy miattam ne maradjon le ő is.
"lelkifurka" "bulikázni"
Figyelj, majd ha elmúltál 16, akkor rájössz, hogy lehet anélkül is élni (még egy párkapcsolatban is), hogy állandóan egy másik ember nyakán lógj vagy fordítva. Nekem a szeretet kimutatása nem arról szól, hogy 0-24-ben együtt vagy valakivel és még pisilni is csak a kezét fogva tudsz elmenni.
Nyilván vannak olyan betegségek amikre azt mondom, hogy jó lenne ha még azt a 4 órát is velem tölti, de amikor kórházban voltam, akkor anyumat is hazaküldtem vagy dolgozni, mert annak semmi értelme, hogy azért kapjon fele fizetést, hogy ketten együtt nézzük a négy falat. Ugyanez lett volna baráttal is, még a hazaköltözéseket is megoldottam jobbára egyedül, még akkor is amikor menni alig tudtam, úgy fájtak az izületeim.
Mivel nekem is van Életem meg a páromnak is. Hagy menjen. Jó persze, ez csak könnyebb betegségnél. Nátha, influenza, stb. Nem vagyunk egymáshoz láncolva.
20/N, alakuló kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!