Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ti betegek lennétek, és a párotok elmenne bulizni, ahelyett, hogy otthon maradna veletek, rosszul esne?
Paradoxon, mert ha nagyon beteg lennek, nem menne nelkulem es hagyna egyedul. Ha meg menne mert nem vagyok olyna beteg, akk en kuldenem h nyugodtan.
Azert paradoxon, mett ezen 2 eseten kivuli nem lenne a parom. Nem a disznoolba keresgeltem...
Ez megint nem elég pontos ahhoz hogy érdemben válaszolni lehessen. Mi bajod?
Mert nem mindegy hogy 40 fokos lázzal a wc-re is alig bírsz kimenni és szükséged lenne rá vagy hasmenéses hányós valamid van és tulajdonképpen a napodat a wc-n töltöd mindegy otthon van e vagy épp máshol. Ha úgy megy el hogy tudja hogy otthon tudna segíteni akkor egy bunkó de ha csak azért várod el hogy otthon maradjon mert te se tudsz sehova menni de tényleges szükség nincs rá akkor te vagy önző. Melyik eset áll fenn nálatok?
Nem, volt rá példa. Hánytam, ment a hasam, kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy mit csinál a párom. Napközben ápolt, hozott mindent, amire szükségem volt, este meg elment egy bulira, amire meghívták régi barátai már hetekkel előtte. Kérdezte, hogy maradjon e, de minek, addigra annyira csillapodott, hogy legalább aludni tudjak békésen. Én tényleg jól is éreztem magam emiatt, mert végre tudtam pihenni, ő pedig ennek ellenére se nagyon, mert lelkiismeret furdallása volt, hogy egyedül hagyott. Pedig én tényleg örültem volna, ha nem kell néznie a kínlódásomat és jól érzi magát.
Természetesen ha szükségem lett volna rá, ezt jelzem neki és ennek ellenére ott hagy, azt nem vettem volna jó néven, de az esetek döntő többségében szerintem nem erről van szó, csak egy megfázásról, gyomorrontásról vagy valami könnyebb sérülésről, ahol a párunk jelenléte nem létkérdés.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!