Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha ti betegek lennétek, és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ti betegek lennétek, és a párotok elmenne bulizni, ahelyett, hogy otthon maradna veletek, rosszul esne?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 16. 11:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%

Engem az zavarna ha megpróbálna pesztronkát játszani. Ráadásul elrontaná miattam az aznapi betervezett szórakozását. Nem kellenek az ilyesmik. Tök jól elvagyok egyedül betegen is. Úgyis valószínű korán lefeküdnék aludni, illetve pihennék egész este. Minek maradna ott? Dög unalom.

Az egy másik kérdés, hogy fordított esetben mit tennék.. De mivel nem vagyok az a nagy bulizós, így nem okozna akkora tragédiát hogy nem megyek... így nem is mennék.

2018. ápr. 16. 11:47
 12/28 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...Amelyik férfinak/nőnek nincs lelkifurkája,hogy a párját magára hagyta betegen, az nem is szereti igazán...
2018. ápr. 16. 12:07
 13/28 anonim ***** válasza:
60%
Volt ilyen, majd kiderült, hogy berugott és erre fogva meg is csalt. A jelenlegit ki se tudnàm robbantani. De ha mégis elmenne a rossz tapasztalatom miatt rosszul esne
2018. ápr. 16. 12:11
 14/28 anonim ***** válasza:
95%
#12 Ennyi erővel ha egy ember elvárja azt, hogy egy piti láz vagy egyéb jelentéktelen betegség miatt a másik körbeurgálja és lemondjon miatta minden előre megbeszélt programot, az nem szereti igazán.
2018. ápr. 16. 12:17
 15/28 A kérdező kommentje:
Hát szerintem meg ez nem így van :) Én nem lennék képes úgy bulikázni,hogy a barátom közben otthon szenved egyedül...
2018. ápr. 16. 12:30
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Mivel nem lakunk együtt,csak hétvégén találkozunk,rohadtul kiakadnék ha még akkor is elmenne,ahelyett hogy találkozzunk. De szerencsére ilyen eszébe se jutna. Mikor beteg voltam,és épp nálam volt,akkor is együtt voltunk,nem mentünk sehova,hanem filmeztünk otthon,főzött nekem teát,mérte a lázam meg ilyenek. Eszébe sem jutott elmenni sehova,minek ment volna? Én nem is tudnám úgy jól érezni magam egy szórakozóhelyen ha tudom hogy ő meg otthon szenved. Akkor inkább ott maradok és segítek amiben tudok,meg ápolgatom. Kivéve persze ha amúgy is külön töltöttünk volna a hétvégét,akkor úgyse tudna eljönni,akkor menjen,ahova épp tervezett.
2018. ápr. 16. 13:18
 17/28 anonim ***** válasza:
98%
Dehogy esne, még én küldeném el, hogy hagyjon engem békén. Ha beteg vagyok, nem szeretem ha ott nyüzsögnek mellettem, engem nem kell ápolni, nem vagyok kisgyerek. Attól még szeretem és ő is engem, szimplán nem igénylem a 24 órás felügyeletet. 26/N
2018. ápr. 16. 13:48
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
És ha én mondom neki, hogy ha van programja, inkább menjen el, minthogy végignézze/hallgassa, ahogy szétfosom a fejem, akkor mi van?
2018. ápr. 16. 14:01
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy miről van szó. Ha tényleg valami olyan betegség lenne vagy mit tudjam én pl. eltörött volna a lábam stb., hogy nem bírok mozdulni és ágyhoz vagyok kötve, akkor azért jó, ha van ott mellettem valaki, aki segít nekem, mert egyedül nem tudnék csinálni semmit. Bár, azért még akkor is beleférne az, hogy néhány órára elugrik a haverokkal inni, beszélgetni vagy valami és egyetem vagy munka miatt különben sem tudna ott ülni mellettem 0-24...

Ugyanakkor, ha szimplán megfáztam vagy influenzás vagyok, lázas vagyok vagy hányok, hasmenésem van, akkor nem kell ápolgatni. Mindent bekészítek magamnak az ágy mellé, hogy kéznél legyen és ennyi. Ha beteg vagyok, akkor egyébként sem vagyok beszélgetős kedvemben, olyankor azt igénylem, hogy hagyjanak békén és egész nap alszok vagy max. megnézek egy filmet. Nyilván az azért jól esik, ha érdeklődik, hogy mi van velem és esetleg főz nekem egy teát vagy valami, de nincsen szükségem állandó felügyeletre. Most mi értelme lenne annak, hogy én alszok, ő meg ott ül mellettem és néz? Semmi. Akkor már menjen szórakozni, érezze jól magát. Ha pedig fix programja van, akkor azt pedig pláne ne mondja le miattam.

2018. ápr. 16. 14:52
 20/28 anonim ***** válasza:
33%

Ha úgysem tudna segíteni, akkor tökmindegy, de a párom nem hagyna itthon betegen.

Az exem lazán lelépett két napra anyjáékhoz, mikor lázasan feküdtem otthon meg hánytam.

2018. ápr. 16. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!