Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ti betegek lennétek, és a párotok elmenne bulizni, ahelyett, hogy otthon maradna veletek, rosszul esne?
Engem az zavarna ha megpróbálna pesztronkát játszani. Ráadásul elrontaná miattam az aznapi betervezett szórakozását. Nem kellenek az ilyesmik. Tök jól elvagyok egyedül betegen is. Úgyis valószínű korán lefeküdnék aludni, illetve pihennék egész este. Minek maradna ott? Dög unalom.
Az egy másik kérdés, hogy fordított esetben mit tennék.. De mivel nem vagyok az a nagy bulizós, így nem okozna akkora tragédiát hogy nem megyek... így nem is mennék.
Attól függ, hogy miről van szó. Ha tényleg valami olyan betegség lenne vagy mit tudjam én pl. eltörött volna a lábam stb., hogy nem bírok mozdulni és ágyhoz vagyok kötve, akkor azért jó, ha van ott mellettem valaki, aki segít nekem, mert egyedül nem tudnék csinálni semmit. Bár, azért még akkor is beleférne az, hogy néhány órára elugrik a haverokkal inni, beszélgetni vagy valami és egyetem vagy munka miatt különben sem tudna ott ülni mellettem 0-24...
Ugyanakkor, ha szimplán megfáztam vagy influenzás vagyok, lázas vagyok vagy hányok, hasmenésem van, akkor nem kell ápolgatni. Mindent bekészítek magamnak az ágy mellé, hogy kéznél legyen és ennyi. Ha beteg vagyok, akkor egyébként sem vagyok beszélgetős kedvemben, olyankor azt igénylem, hogy hagyjanak békén és egész nap alszok vagy max. megnézek egy filmet. Nyilván az azért jól esik, ha érdeklődik, hogy mi van velem és esetleg főz nekem egy teát vagy valami, de nincsen szükségem állandó felügyeletre. Most mi értelme lenne annak, hogy én alszok, ő meg ott ül mellettem és néz? Semmi. Akkor már menjen szórakozni, érezze jól magát. Ha pedig fix programja van, akkor azt pedig pláne ne mondja le miattam.
Ha úgysem tudna segíteni, akkor tökmindegy, de a párom nem hagyna itthon betegen.
Az exem lazán lelépett két napra anyjáékhoz, mikor lázasan feküdtem otthon meg hánytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!