Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti ha szexel ébresztitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ha szexel ébresztitek a barátnőtöket pontosan mit csináltok? Felébred mindjárt? Lányok ez nektek jólesik? 23F

Figyelt kérdés
2018. ápr. 14. 17:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
19%

Én játszottam meg már, hogy alszom, hogy izgalmasabb legyen, ahogy az exem ügyködött azon, hogy betegye.

Alvás közben is nedvesedünk megfelelő ingerekre egyébként, sőt, orgazmusunk is lehet, de tény, hogy nem egyszerű betenni egy valóban alvó nőnek.

2018. ápr. 14. 20:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy lehet egy full száraz punciba betenni - mármint, de volt benne részem ex által, inkább hagyjuk.

Kérdező: sehogy nem ébreszt szexszel, mert falhoz kenem. :D

Amint megvolt az első kávé, felőlem 3-at is tolhatunk, de addig lábujjhegyen járjon a világ.

2018. ápr. 16. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!