Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti ha szexel ébresztitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ha szexel ébresztitek a barátnőtöket pontosan mit csináltok? Felébred mindjárt? Lányok ez nektek jólesik? 23F

Figyelt kérdés
2018. ápr. 14. 17:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Engem ne ébresszen senki sehogy, mert elküldöm a halál f aszába.
2018. ápr. 14. 18:00
 2/12 anonim ***** válasza:
35%

Farkamat dorgolom a popsijahoz, nyulkalok a puncijahoz, cicijehez, vagy csak ugy berakom neki mikozben alszik es kozben ebred fel.

(Volt baratnomnel igy csinaltam, mindig orult neki)

Most egyedul vagyok mint a kutyak. -.-

Hmm...regi szep idok. :( :/

2018. ápr. 14. 18:01
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Ráfingok a feje tetejére jó kis bableves után, egyből felébred. 😀 😀 😀
2018. ápr. 14. 18:21
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
#2, csak úgy berakod neki? Hát úgy b. sználak a falhoz, hogy lehet nem kelnél fel többet. Hogy a p. csaba lehet száraz punciba berakni? Ezt valaki magyarázza már el nekem
2018. ápr. 14. 18:28
 5/12 anonim ***** válasza:
43%

#4 Miért kell ennyire trágár, alpári módon beszélni? Értelmes ember módjára nem tudod kifejezni magad?

Amúgy ha a volt barátnője mindig örült neki, akkor csak nem lehetett annyira rossz, lehet nem volt száraz.

2018. ápr. 14. 18:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Simogat hozzam bujik puszil

Utana van szex ...

2018. ápr. 14. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

# 4

2-es vagyok. Ugy latom neked sem volt meg egy normalis kapcsolatod, ahol szexualisan teljesen kielhetted volna magad, inkabb leragadtal a begyoposodott misszionarius pozba es kesz. Kepzeld, o maga kerte, hogy igy ebresszem. ;) na ehhez mit szolsz? Es csinaltunk ennel sokkal perverzebb es vadabb dolgokat is. Juujjj...juuuujjj gyorsan szaladj ki a vilagbol. :D

2018. ápr. 14. 18:53
 8/12 anonim ***** válasza:
48%
#7, Kisfiam, bilibi lóg a kezed, egy alvó nőnek ha nincs benedvesedve esetleg sikositoval tudod betenni. Hidd el nem vagyok begyepesedett misszionariuspozos ember, többet szexeltem az eddigi 34 évem alatt mint te életedben fogsz.
2018. ápr. 14. 18:56
 9/12 anonim ***** válasza:
42%

# 8

😁😁😂😂😅😅 Jezusom.

2018. ápr. 14. 19:30
 10/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem szeretem az ébredős szexet, nem is kelteget a párom, tudja, hogy nem értékelném. Rossz kelő vagyok, kell fél óra + 1 kávé, hogy magamnál legyek és legyek mogorva.
2018. ápr. 14. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!