Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ha szexel ébresztitek a barátnőtöket pontosan mit csináltok? Felébred mindjárt? Lányok ez nektek jólesik? 23F
Farkamat dorgolom a popsijahoz, nyulkalok a puncijahoz, cicijehez, vagy csak ugy berakom neki mikozben alszik es kozben ebred fel.
(Volt baratnomnel igy csinaltam, mindig orult neki)
Most egyedul vagyok mint a kutyak. -.-
Hmm...regi szep idok. :( :/
#4 Miért kell ennyire trágár, alpári módon beszélni? Értelmes ember módjára nem tudod kifejezni magad?
Amúgy ha a volt barátnője mindig örült neki, akkor csak nem lehetett annyira rossz, lehet nem volt száraz.
Simogat hozzam bujik puszil
Utana van szex ...
# 4
2-es vagyok. Ugy latom neked sem volt meg egy normalis kapcsolatod, ahol szexualisan teljesen kielhetted volna magad, inkabb leragadtal a begyoposodott misszionarius pozba es kesz. Kepzeld, o maga kerte, hogy igy ebresszem. ;) na ehhez mit szolsz? Es csinaltunk ennel sokkal perverzebb es vadabb dolgokat is. Juujjj...juuuujjj gyorsan szaladj ki a vilagbol. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!