Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Közös kassza vagy külön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös kassza vagy külön?

Figyelt kérdés
Nálatok hogy van? Szerintetek,hogy praktikusabb,jobb, könnyebb az együttèlès?
2018. ápr. 3. 21:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Félig közös félig külön.
2018. ápr. 3. 21:08
 2/16 A kérdező kommentje:
Azt hogy? Teszel el magadnak "dugi" pènzt vagy???
2018. ápr. 3. 21:09
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
Külön kassza, de ezt úgy értem, hogy nem nyittok közös számlát, viszont a költségeket közösen osztjátok fel. Ez már rajtatok áll, hogy nektek, hogy jobb. Egyszer az egyik fél, utána a másik bevásárol vagy fele-fele arányban fizetitek ki. Ahogy nektek jobb. :)
2018. ápr. 3. 21:09
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
Félig közös félig külön. Vannak közös, saját, együttes költségeink. Ezeket felesbe fizetjük. Én se fizetem párom körmös,sminkes isten tudja milyen kence ficere szokásait és ő se a lövészeti mániámat.
2018. ápr. 3. 21:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Közös kasszán vagyunk sok éve már. Soha nem volt belőle semmi gond.
2018. ápr. 3. 21:11
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Egy másik hasonló kérdéshez megírtam a véleményem erről:

"Azt a fajta kapcsolatot látom a legjobban működőnek barátaimnál, ismerősöknél, ahol mindketten dolgoznak, rezsi, közös kaják, közös költségű dolgokat közösen fizetik (felesbe, vagy ha egyikük nagyon sokkal kevesebbet keres akkor arányosan elosztva), de külön kasszán vannak. Van, ahol naplóba/telefon app-ba vezetik ki mennyit mire költött és a közös részt hó végén elosztják egymás közt. A fizu többi részével mindenki saját maga gazdálkodik, hisz ő kereste meg és ez így a jó. Például gondolj bele, nekem férfiként mondjuk van egy költséges hobbim, tán majd közös kasszából veszem el, a nőnek a saját fizetéséből meg egy nadrágra se teljen? Vagy másik példa: karácsonyra közös kasszából vennél ajándékot a nőnek? Értem, szóval az ő keresetéből (is)veszed az ajándékát? Az milyen már... Ha megveszek valamit, saját pénzből veszem és mivel minden ki van fizetve, sehol sem keletkezik gond vagy adósság. Sokkal jobb, mint a "nem mehetek ebédelni, mert megint mínuszban vagyunk" amit néhány közös kasszás kollégától hallok. Nem?"

2018. ápr. 3. 21:12
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

Külön kassza.

Fel sem merült a közös. Ami jól működik minek változtassuk meg.

2018. ápr. 3. 21:13
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nàlunk közös kassza van. Soha nem okozott problémát, mindig mindkettőnknek telik arra amit szeretnénk, nem szàmoltatom el mire veszi ki a pénzt és nem is szàmolgatom hogy mennyit vett ki. Nekem teher lenne szàmolni, hogy mennyi a kaja mennyi a rezsi mennyit adjon... Ez nàlunk így működőképes. Nincs olyan hogy a tiéd vagy az enyém tényleg minden közös.
2018. ápr. 3. 21:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Közös
2018. ápr. 3. 21:55
 10/16 anonim ***** válasza:
77%
Fele külön, felé közös. Nekem ez a legszimpatikusabb.
2018. ápr. 3. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!