Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meknes kérdése:
A párom eljegyzett és hozzám költözött. Mégis minden hónapban haza ad a szüleinek a fizetéséből. Szerintetek normális dolog ez?
Figyelt kérdés
2018. márc. 30. 12:33
31/45 anonim válasza:
szerintem meg nem normális dolog
32/45 anonim válasza:
Nen lesztek csalad az osszekoltozestol.
Hisztis, anyagias pitsa vagy.
Te mennyit keresel?
N
33/45 anonim válasza:
Akkor minek elsz vele?
Erre mit lehet mondani? Azert kell tanulni, hogy ne gyarba kelljen 12 orazni semmi penzert.
34/45 anonim válasza:
Ez gáz, mi lesz, ha gyereketek lesz? Mármint, remélem NEM tervezel vele gyereket, mert előle fogják anyuciék elvenni a pénzt.
Ideje lenne a párodnak felnőnie, nem játszani a felnőttet, mikor kis dedós még.
35/45 anonim válasza:
Jaj, 29-es, szülni bárki tud!
Hagyjuk már, a legutolsó szavannai nő is megszül :D
36/45 anonim válasza:
Ha valami betegség vagy katasztrófa miatt rászorulnak, akkor igen.
37/45 anonim válasza:
Ugyanez volt a problémánk, párom folyton pénzelte az anyját. Mindketten jól keresünk, de azért nem annyira, hogy hülyeségekre elszórjuk, és amúgy is szeretnénk családi házba menni, gyerek, ilyesmi, van mire gyűjteni. Én megbeszéltem vele, és utána leállította az anyját. Édesanyjának nem kellett nélkülöznie, szimplán nem tudta beosztania pénzét, ezért zavart engem, hogy még mindig a fián élősködik.
38/45 A kérdező kommentje:
Na ide figyelj!!!Tanultam és képzeld felsőfokú végzettséggel dolgozok gyárban.És tudod miért?Mert ott jobban keresek.Mondjuk nem értem a válaszod mert itt most nem erről beszéltünk.Arról hogy amíg én 180-at rakok a közösbe ő pedig 20 ezret.Többi megy anyucinak meg a saját élvezeteire.Szerintem ez így nagyon nem oké.
2018. márc. 31. 11:18
40/45 anonim válasza:
Attol hogy osszedpbtatok a szennyes olyan messze vagytok a csaladtol mint kutya a holdtol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!