Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom eljegyzett és hozzám költözött. Mégis minden hónapban haza ad a szüleinek a fizetéséből. Szerintetek normális dolog ez?
Ez rendkívül összetett problematika. Nyilván, hogyha a szülők rokkantnyugdíjasok és enélkül éhen halnának vagy nem tudnák a legfontosabb gyógyszereket kiváltani, akkor valahol érthető, hogy az ifjú segítse, támogassa őket.
De!
Kérdéses, hogy a szülők mindent megtesznek és ennek ellenére szorulnak a gyerekükre?
Vagy csak így kényelmesebb? Mondjuk pöffeszkedni egx energiarabló régi nagy házban, egyik cigit a másik után szívni és közben a gyereket pumpolni?
Én hasonló miatt majdnem elzavartam a páromat 2008-9 körül.
Vettem egy házat szülői segítséggel kp-ért.
A párommal együtt költöztünk be. Ő nem hozott a közös életünkbe semmit, mindent apám vett meg én.
A párom abban korrekt volt, hogy a rezsit és a kaját felesben fizettük. Oké, eddig stimt.
De az anyja felvett egy hitelt és kizsarolta, hogy a párom a fele fizuját hordja oda. És anyós nyaralt, cigizett, mi meg nyomorogtunk. Mi nem tudtunk elmenni nyaralni, mert időközben nekem sem volt nagy a bevételem, a párom meg tulajdonképpen a fél fizut, ami eleve kicsi volt, elhordta otthonról. Na ebből volt konflikt.
Nem tudott nemet mondani a felelőtlen anyjának, aki viszont a jajveszékelésen és az érzelmi zsaroláson kívül semmi másra nem volt képes.
6 gyereket megszülni sem kis feladat, fel is nevelte őket, s ahogy a Párod viselkedik, hát nem is rosszul.
Hogy ivott-e? Nem tudom. De mint írtad, nem veti fel őket a pénz, ha nem adna haza a Párod semmit, akkor Te totál boldog lennél? Ennyi hiányzik a boldogságodhoz? Szerintem nézz egy kicsit magadba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!