Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Folyton azon kattogok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton azon kattogok, hogy a párom mikor mit csinál. Ti is szoktatok aggódni ezen?

Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 16:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Akkor felteszek egy jobb kérdést: miért vagy együtt egy hazug emberrel?!

Én nem kattogok hülyeségeken, mert a párom 100% megbízható, ő lenne az utolsó, aki kamuzik nekem - vagy akárkinek - bármit. A leggerincesebb ember, akit ismerek, inkább beleáll akármilyen konfliktusba, de nem sumákol.

29n

2018. márc. 28. 16:22
 12/17 anonim ***** válasza:
feleslegessen ne katogj,ugyis megcsal,mert már hazudott neked,élj nyugodtan és szakits.
2018. márc. 28. 22:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Nagyon rosszul írtad ki a kérdést... mint egy elmebeteg, aki csak kattog... hogy helyes-e, ha nem bízol a hazudós "párod"-ban, az jó kérdés.

Szerintem legalábbis érthető. Akkor mit tagadott le?

2018. ápr. 1. 17:50
 14/17 A kérdező kommentje:

Igen talán kicsit eltúlozva írtam ki a kérdést.

Igazából arról van csak szó, ha épp nem együtt tartózkodunk, akkor is beszélünk egymással, de ha esetleg 30-40 percig nem ír akkor máris elkezd zavarni a dolog, hogy mit csinálhat.

De úgy látom mások nem nagyon éreznek ilyet :/

2018. ápr. 2. 18:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Soha nem érdekelt hogy hol van és mit csinált. Őt annál inkább hogy én mit, hol. El is váltunk.
2018. ápr. 2. 18:38
 16/17 anonim ***** válasza:

#14,

"De úgy látom mások nem nagyon éreznek ilyet :/' - kevesen élnek hazudós emberrel, azért lehet. Te miért is?

2018. ápr. 2. 18:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen szoktam. Tökmindegy hogy hazudós vagy nem (ps. minden ember hazudós), tökmindegy hogy mit mond, hol van, simán megteheti hogy hazudik róla. Amit tudok azt kiderítek róla, figyelem minden reakcióját hátha észreveszem a hazugságot meg ilyenek. Velem is szórakoztak már, tudom jól hogy minden ember aljas és képes rá, én meg nem hagyom hogy ismét szórakozzanak velem, ennyi. Ha tudod akkor te is olvasd az üzeneteit meg ilyesmi, de ha tényleg konkrétan rajtakapod akkor dobd ki a fenébe. Legyen egy kicsit több önértékelésed minthogy hagyd hogy szpassanak.
2018. ápr. 2. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!