Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton azon kattogok, hogy a párom mikor mit csinál. Ti is szoktatok aggódni ezen?
Akkor felteszek egy jobb kérdést: miért vagy együtt egy hazug emberrel?!
Én nem kattogok hülyeségeken, mert a párom 100% megbízható, ő lenne az utolsó, aki kamuzik nekem - vagy akárkinek - bármit. A leggerincesebb ember, akit ismerek, inkább beleáll akármilyen konfliktusba, de nem sumákol.
29n
Nagyon rosszul írtad ki a kérdést... mint egy elmebeteg, aki csak kattog... hogy helyes-e, ha nem bízol a hazudós "párod"-ban, az jó kérdés.
Szerintem legalábbis érthető. Akkor mit tagadott le?
Igen talán kicsit eltúlozva írtam ki a kérdést.
Igazából arról van csak szó, ha épp nem együtt tartózkodunk, akkor is beszélünk egymással, de ha esetleg 30-40 percig nem ír akkor máris elkezd zavarni a dolog, hogy mit csinálhat.
De úgy látom mások nem nagyon éreznek ilyet :/
#14,
"De úgy látom mások nem nagyon éreznek ilyet :/' - kevesen élnek hazudós emberrel, azért lehet. Te miért is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!