Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen, mikor a pasi folyton szabályozni akar, mikor hova mehetek el, csak vele töltsem az időmet?
Pont erről kérdeztem itt az előbb :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
De szerintem ez nem szeretet, ha így áll hozzá, ez csak önzés és birtoklás.
Milyen? Fárasztó, nevetséges, szánalmas, kapcsolatromboló.
Az én exvőlegényem ilyen volt. Betegesen féltékeny, irányításmániás, veszekedős, ordítozós, idegbeteg segggfej. Ott is hagytam. Azt hozzátenném, hogy ő csak szerette volna szabályozni, hogy kivel hová mehetek el. Pont azért volt annyi veszekedés mert én vagy nem törődtem vele és ugyanúgy elmentem a haverokkal, később balhé is lett belőle, vagy egyenesen a képébe röhögtem. Utóbbi akkor volt, amikor azt találta mondani, hogy "megtiltom", hogy elmenjek osztálykirándulásra ahol persze csajok és srácok is lettek volna. Az osztálytársaim.
Nálunk a férjemmel is van olyan,hogy külön megyünk el valahová. Nem sűrűn, de előfordul simán. Nincs belőle semmi probléma. Megbízunk egymásban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!