Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek errol a szituacirol?
Kislanyom oda csukta a kezet a szekreny ajtoval amit en nem lattam de a ferjem batyjanak felesege igen.(Akivel egyebkent nem csipjuk egymast) Elkezdett idegesen kiabalni az egy eves lanyomra hogy miert ilyen rossz es hogy mar megint oda csukja a kezet stb. En bementem es csak kihoztam egy szot sem szoltam. Erre utanam szol a csaj gunyosan hogy veletlen tortent es hogy a lanyom hibaja volt. En mondtam hogy tudom erre o fellengosen gunyos hangnemmel na hat akkor meg?! Ezzel becsapta ram az ajtot. En pedig annyit megjegyeztem hogy bolond ez a nő. Ezt elmeseltem a ferjemnek este o semmit nem mondott. Masnap anyos kerdezi hogy mi tortent koztuk, mert a csaj elpanaszolta hogy en csunyan beszeltem vele. Mondtam hogy semmi kulonos es elmeseltem. Anyos meg hogy miert kell egymasra jelzoket mondani? Hogy miert ellensegeskedek, es hogy szepen beszeljunk (de ezt a masik csaj nem hallotta).
Szerintetek csinaltam valami rosszat? Meg sem vadoltam semmivel, o kezdett el vedekezni ok nelkul es gunyosan beszelni. A ferjem pedig ott ult vegig es meg sem probalt megvedeni. Lehet kicsit gyerekes dolog az egesz de zavar hogy most ot hiszik artatlannak en pedig “bunos” vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!