Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a velemenyetek errol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek errol a szituacirol?

Figyelt kérdés

Kislanyom oda csukta a kezet a szekreny ajtoval amit en nem lattam de a ferjem batyjanak felesege igen.(Akivel egyebkent nem csipjuk egymast) Elkezdett idegesen kiabalni az egy eves lanyomra hogy miert ilyen rossz es hogy mar megint oda csukja a kezet stb. En bementem es csak kihoztam egy szot sem szoltam. Erre utanam szol a csaj gunyosan hogy veletlen tortent es hogy a lanyom hibaja volt. En mondtam hogy tudom erre o fellengosen gunyos hangnemmel na hat akkor meg?! Ezzel becsapta ram az ajtot. En pedig annyit megjegyeztem hogy bolond ez a nő. Ezt elmeseltem a ferjemnek este o semmit nem mondott. Masnap anyos kerdezi hogy mi tortent koztuk, mert a csaj elpanaszolta hogy en csunyan beszeltem vele. Mondtam hogy semmi kulonos es elmeseltem. Anyos meg hogy miert kell egymasra jelzoket mondani? Hogy miert ellensegeskedek, es hogy szepen beszeljunk (de ezt a masik csaj nem hallotta).

Szerintetek csinaltam valami rosszat? Meg sem vadoltam semmivel, o kezdett el vedekezni ok nelkul es gunyosan beszelni. A ferjem pedig ott ult vegig es meg sem probalt megvedeni. Lehet kicsit gyerekes dolog az egesz de zavar hogy most ot hiszik artatlannak en pedig “bunos” vagyok.

2018. márc. 6. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha csak azt kell megítélni, hogy csináltál-e rosszat, akkor igen. A konkrét szituban azt mondtad valakire, hogy bolond. Mindegy hallotta vagy nem. Ilyet nem mondnunk. senkit nem szabad személyében minősíteni, max azt amit csinál. Azt is lehetőleg a szemébe mondani. Aztán mit hibáztál még: este elmondtad a férjednek, gondolom ugyanazért amiért ide is kiírtál egy ilyen horderejeű ügyet, hogy megerősítést kapj. Ha nem tudod egy ilyen helyzetben eldönteni, hogy mi történt, akkor tényleg kell még tanulnod egy picit a világról. Nyilván a férjed elmondta az anyjának stb stb. A harmadik hiba, hogy ezzel a sok emberrel napon belül tudsz találkozni, azaz valószínűleg vagy egy helyen laktok vagy nagyon közel egymáshoz. ezt biztosan meg kell szüntetni:)
2018. márc. 7. 08:39
 12/13 anonim ***** válasza:
A körülményektől függetlenül nagyvonalúan ki kell maradni az efféle infantilis családi kakaskodásokból. Tökmindegy, hogy mit mondott a csaj, tökmindegy, hogy mit dumál az anyós. Ne menj bele ez ilyesmibe.
2018. márc. 7. 14:37
 13/13 anonim ***** válasza:
4# essel egyet értek. A.úgy a fsznak laktok együtt. Anyósodnak is töke tele lehet a két idiótával....
2018. márc. 7. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!