Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a párról?
Egészségükre.
A kocsi bőgetése miatt mondjuj tahónak titulálnám a sofőrt, akármelyikük vezet... Imádom a kocsikat és a hangjukat, de nem közútra való, húzzon ki versenypályára bohóckodni. Ha már egy Porsche belefér, belefér a napi bérlet is.
Attól függ. 959-es Porsche volt? Mert akkor ROHADTUL irigyelném a palit.
Amúgy meg aranyosak azok a párok, ahol a nő a magasabb. Nekem is volt magasabb barátnőm, mókás volt, mosolygott ránk boldog boldogtalan.
Azt nem tudom. Olyat ismerek, aki ronda, alacsony, igénytelen, buta mint a föld, és jó nője van, pedig mindennek tetejébe még csóró is, jelenleg gyűjt egy viharvert robogóra. Ne kérdezd, hogy csinálta, mindenki előtt rejtély, de megcsinálta.
Nem értem a kérdést, de most őszintén. Mi a baj Brad Pittel? :D Oké, mostanra ő is öregszik, meg botrányos, de valamikor ő is ott volt a hollywoodi szívtiprók élbolyában.
Szóval egy Pittre hajazó csókának miért ne lehetne bombanője? :D
Hát mert alacsony, és olyat még sose látott a világ, hogy úgy kapcsolata legyen valakinek :D vagyis valakiknek ez a kényszerképzetük van.
Semmit nem gondolnék. Átfutna az agyamon, hogy nekem nem valószínű, hogy annyi pénzem lesz, hogy Porsche-m legyen és ennyi. Az meg nem érdekelne, hogy milyen nővel van. Külsőre elég sok nő bejön, innentől fogva pedig nincs olyan bombanő akit túlmisztifikálnék.
Jelenleg is egy teljesen átlagos lány jön be. Pici poci, vastagabb combok, sima arc. Ezeket a párductestű bombanőket megnézem, de 2 perc után már azt sem tudom milyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!