Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a párról?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=9bbbVt12_uc&feature=player_de..
1:17:34
- szerintetek is édesek :) ?
2012. aug. 28. 23:35
1/9 anonim válasza:
Dr.-okként a Hullócsillagban...
Gratulálok nekik a szellemi leépülés újabb mintapéldányai.
2/9 A kérdező kommentje:
Szeretem a kémcsöveket és Csillát XD a legjobb mondat :D szerintem édes .. bar én is kissé felénk vagyok de nem ennyire mint ez a szerencsés ürge ...szerintem nagyon szép és kedves barátnője van .
2012. aug. 28. 23:40
5/9 anonim válasza:
Ők édesek
A két ember inkább szánalomra méltóak,főleg hogy egy ilyen pocsék műsorba mentek tanult ember létükre..
6/9 anonim válasza:
Na, ezek is jól kiröhögtették magukat!
Ha hang nélkül nézem ahogy beszélnek, akkor még normálisnak is lehet nézni őket... Az "énekről" nem nyilatkozom.
Kezdem elhinni, hogy diplomát csak hülyéknek adnak már...
7/9 A kérdező kommentje:
igazad van 4 es ..meg szerencsésebb az ürge :) ... én 23f vagyok s meg barátnőm se volt .... kicsit irigykedek...
2012. aug. 28. 23:56
8/9 A kérdező kommentje:
6 os nem hülyék ... csak túlságosan zárkózottak s bátortalanok , de sokkal nagyibb lehet az IQ ja egy ilyennek mint egy bátor szófősónak pl. egy politikusnak
2012. aug. 29. 00:00
9/9 anonim válasza:
tényleg kedves arcú a felesége, de nem értem ha ennyire rossz a hangjuk, akkor orvosi diploma léttükre miért is mentek ebbe a műsorba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!