Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Idén érettségiztünk a barátommal és ugye most szakmát fogunk tanulni. Mind a ketten más-más suliban. Kicsit félek, hogy majd meg fogják környékezni a csajok, de bízok benne hiszen ismerem. Ami még jobban aggaszt, hogy félek, hogy emiatt eltávolodunk egymástól és vége lesz. Ti hogyan oldottátok ezt meg? Volt emiatt súrlódás köztetek? Én már mondtam neki ezt az aggodalmamat, de mondta hogy ettől ne tartsak. Próbálom elnyomni, de azért kíváncsi vagyok ki hogyan oldotta/oldaná ezt meg önmagában? Köszönöm 19/L2012. aug. 25. 21:43
1/4 anonim válasza:
Nem hinném,hogy emiatt bármi is változna köztetek.Csak kicsit kevesebbet lesztek együtt
2/4 anonim válasza:
Aranyos a kérdésed. :)
Ezen anno én is elgondolkoztam, mert egy osztályba jártam párommal aztán érettségi után ő is ment más suliba meg én is. De szerettük egymást és együtt maradtunk. Aztán én is elkezdtem egy helyen dolgozni és ő is (ugyan annál a cégnél, de más telephelyen)
Azóta is együtt vagyunk és az esküvőt tervezgetjük. Pedig a durvább időszakokban csak hétvégén találkoztunk vagy akkor se.
3/4 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó volt olvasni ezt a választ.:) már csak az esküvőtervezés miatt is.:) Nekünk is van olyan, hogy csak 2 hetente találkozunk kb 2-3 napra, de nekem olyan rossz amikor elmegy vagy elmegyek tőle. És remélem az új tanévben valahogy megoldjuk a "randikat". Gratulálok nektek!:) sok boldogságot!:)
2012. aug. 25. 22:19
4/4 anonim válasza:
Hasonló helyzet előtt állunk mi is. Ő már egy éve jár főiskolára, de eddig feljárós volt, szóval ugyan úgy tudtunk találkozni, most viszont azt tervezi, hogy fel is költözik a sulijának a városába, nehéz lesz keveset találkozni, de hiszem, hogy van olyan erős a kapcsolatunk hogy kibírja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!