Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a nyitott párkapcsolatról?
Hmm, jó kérdés. Szerintem csak olyanok között működhet akiknél nincsenek túl komoly érzelmek egymás iránt. Tehát nagyon jól elvannak egymás társaságában, együtt is élhetnek akár, minden stimmel, de vágynak a változatosságra ezért megbeszélik és belemennek, de ezek mellett túl nagy elköteleződés vagy szerelem nincs közöttük.
Én személy szerint nem tudnám elképzelni abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy a nő akkor szexel amikor akar. Ha nagyon vágyik arra, hogy másokkal lefeküdjön akkor könnyen összejöhet neki minden napra egy másik férfi. A férfi meg örülhet, ha kéthavonta egy új nő jön. Ezzel már nincs meg az egyensúly és könnyen átbillenhet a mérleg abba, hogy ez megmérgezi a kapcsolatot. Nyitott kapcsolat ide vagy oda, egyetlen férfi sem örülne annak, ha minden nap vagy minden héten más férfival nyomná a barátnője miközben ő otthon ül vagy dolgzik és épp ez lenne a célja, de a nők elutasítják merthogy csak arra kell (gyakorikérdésekből kiindulva elsősorban).
Csak úgy tudom elképzelni, hogy mindkét fél 1-2 fix szeretőt tart maga mellett vagy van néhány ugyancsak nyitott kapcsolatban élő ismerősük akikkel megvan a vonzalom és néha párt cserélnek egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!