Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a nyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a nyitott párkapcsolatról?

Figyelt kérdés
Természetesen a pár mindkét tagja beleegyezik, felelősségteljesen és tisztában a dolgokkal.
2013. jún. 20. 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem hülyeség. Akkor minek vannak együtt?
2013. jún. 20. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem, hogy ez miért is párkapcsolat. Még a nevében is benne van a "pár", ami két embert jelent. Nem hármat meg tizenhármat.
2013. jún. 20. 16:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
mineK? dugni tudok ribikkel.de ribanc nem kell mutatóba hazára,van már háziállatom,azt leviszem úgyanúgy megnézik :D
2013. jún. 20. 17:01
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Voltam már nyitottban...nem jó, főleg hogy csak én jártam félre, a kapcsolat lényege hogy együtt vagytok....teljesen, nem csak félig
2013. jún. 20. 17:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Még ha néha szexelnek is egymással, az nem párkapcsolat, hanem férfi-nő barátság. Semmi több.
2013. jún. 20. 17:02
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Az még tudtommal azt jelenti, hogy egy párkapcsolat van, a többi max egyéjszakás. Hát más értelemben kapcsolat az, olyan, mintha mindenki mással haverként szexelnél, egyvalaki meg a barát. Nekik a szex olyan, minthogy kivel iszol/mozizol együtt.
2013. jún. 20. 17:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Értelmetlen, idióta kifejezés. Egy barom kitalálta és azóta kering a világba.

Ez nem egy kapcsolat. És most lehet azzal jönni, hogy de szeretik egymást a felek de mégis vágynak valami extrára.

NEM, ilyen nincs, mert ha a felek igazán szeretik egymást akkor nem vágynak ilyen extrákra, mert azt maguk között is meg tudják csinálni.

Egy nyitott kapcsolat csak arról szól, hogy azt mondják a felek, hogy együtt vannak, de igazából még sincsenek, mert mással vannak mindig, az együttlétről már nem is beszélve.

Baromság

2013. jún. 20. 17:22
 8/10 anonim ***** válasza:
57%

Bár én nem tudnék nyitott párkapcsolatban élni, láttam már rá példát. Működő példát.

Attól még, hogy én vagy egyesek nem bírnák ki, nem jelenti, hogy másoknak nem működhet. Csak el kell fogadni, hogy ők másképp látják a világot, és kész.

Amúgy szerintem aki ilyesmibe belemegy, annak a testiség nem függ össze túl mélyen az érzelmekkel. De leginkább sehogy. Külön kezelik a kettőt, van a szerelmi élete - azaz egy partner - meg van a szexuális. Értem én, hogy egyeseknek ez kéz a kézben jár, de próbáljátok elfogadni, hogy létezik a tiétektől eltérő gondolkodásmód is.

Amúgy személy szerint én áldásom adom rá, ha valaki így jól érzi magát, akkor egészségére. Nekem nem menne.

22L

2013. jún. 20. 17:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Az még tudtommal azt jelenti, hogy egy párkapcsolat van, a többi max egyéjszakás. Ők nem úgy értelmezik a kapcsolatot, mint mások, nekik olyan, mintha csak együtt söröznének. Így már biztosan helytálló a definíció.
2013. jún. 20. 20:40
 10/10 anonim ***** válasza:

"Értem én, hogy egyeseknek ez kéz a kézben jár, de próbáljátok elfogadni, hogy létezik a tiétektől eltérő gondolkodásmód is."

Jogos, de a kérdező véleményeket kért, és szerintem azokat is kapott. Gondolom nem arra volt kíváncsi, hogy szerintünk azt csinál, amit akar. :))

2013. jún. 21. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!