Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerethet egy nő annyira egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet egy nő annyira egy férfit, hogy eltűrje, lenyelje a testi bántalmazást? Ha már minden apró sz. Rért repülnek a pofonok, a nő mi francért nem lép? Hülye, vagy csak szimplán tényleg szereti? 33N

Figyelt kérdés
2018. márc. 3. 07:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Semmi köze a pénzhez, a mi viszonyunkban pl nem is dolgozott, ő élte fel az enyémet... (előző vagyok)
2018. márc. 3. 10:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Kilences egy fontos dolgot irt le: a rossz melle ad jot is, emiatt nehez elszakadni. Aztan egyszer mar ugye csak a rossz lesz, de addigra mar meg vagy nyomoritva es keptelen vagy a cselekvesre.
2018. márc. 3. 10:37
 13/17 anonim ***** válasza:
7%
Nem. Szimplán hülye és még nem szenvedett eleget. Ha gyerek is van a kapcsolatban akkor pedig felelőtlen szar szülő is.
2018. márc. 3. 14:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Stockholm-szindróma. Továbbá lehet, hogy az ő apja is ugyanígy bántalmazta az anyját, és ez az egyetlen párkapcsolati minta, amit ismer.
2018. márc. 3. 14:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb félholtra ver és történik majd valami ami miatt nem bírod tovább ha Te nem ő hagy ott, vagy rákényszerül. Addig viszont ha ennek nem vetsz véget, még sokat fogsz szenvedni. Ez nem szeretetteljes és nem egyenrangú kapcsolat, rossz mintát követsz.
2018. márc. 7. 19:56
 16/17 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy sok olyan van, aki még akkor sem lép le, amikor már félholtra verték. És én nem értem, komolyan nem értem. Az önbecsülésével lehet gond és azzal, amit itt sokan pedzegettek már. Olyan függőségi viszony alakul ki, ami miatt nem tudja elengedni a nő a bántalmazó férfit, holott tudja, hogy az lenne a normális.

Egy jó barát kellene, aki ha kell, erőszakkal rángat ki ebből a kapcsolatból és hidd el rá is haragudnál, mert megtette. Csak évek múlva jönnél rá, hogy mennyire hálás is lehetnél neki. Lehet hogy akkor is csak úgy, hogy pszichológushoz jártál nagyon sokáig.

Általános, hogy egy bántalmazó kapcsolatból a nő egy másik bántalmazóba szalad bele.

Szerintem ez borzasztó, iszonyatosan kevés önbecsülése, önérzete lehet egy ilyen nőnek. Ott már réges régen nem a szeretet játszik, ahol ilyenek történnek.

2018. márc. 9. 15:31
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ, még annak is, aki szerint "van az a pénz". :)

Van gyerekem, nem közös, elváltam.Előtte soha a hangját fel nem emeli, nemhogy bántana.

Most épp a "szerelmes-szeretkezős" periódusunkat éljük, nem tudom meddig.

Azt viszont tudom, az cseszte fel az agyát, hogy visszaütök, s ezt nem viseli el a nemtudom mije, egója talán.

Vannak hosszabb időszakok, hogy tényleg dúl a love, de elég sokszor egy szikra, s elszabadul a pokol.

2018. márc. 11. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!