Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vonzódik egy 39éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódik egy 39éves házas férfi egy 17éves lányhoz és fordítva? A férfi bele szerethet a lányba? De miért?

Figyelt kérdés
2018. jan. 16. 19:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Hogyhogy miért? Ez elég gyakori jelenség.
2018. jan. 16. 19:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szokták mondani, hogy a szerelem kortalan. Ez igaz is egyébként, nem tudod irányítani.

És különben is, friss pipihusi! Nyamm, NYAMM!!!

Hogy a 17 éves lány miért vonzódik egy majdnem 40 éveshez...ennek sok oka lehet. Apakomplexus, pénzvadászat, esetleg valami filmsztár-külseje lehet a fószernak...kideríthetetlen.

2018. jan. 16. 19:04
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Majd fogják mondani, hogy a 39 éves fickó értelmi szintje, a 17 évesé :D

31/f

2018. jan. 16. 19:11
 4/13 anonim ***** válasza:
47%
Mert itt nem a mostani nyugatias erkölcs számít, hanem a sok ezer évvel ezelőtt kialakult evolúcó
2018. jan. 16. 19:48
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Mert a férfiak a fiatalságot és szépséget keresik egy nőben/lányban, egy nő/lány pedig a státuszt egy férfiben.
2018. jan. 16. 19:51
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Mégis miért? Mert friss, fiatal, hamvas puncid van. Csak meg akar dugni, és meg is fog.
2018. jan. 16. 19:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Jobban mutatsz a képeken,és jobban meg is lehet vezetni,mint az érettebb nőket.Dióhéjban ennyi... ;-)
2018. jan. 16. 20:21
 8/13 anonim ***** válasza:
62%

Az igazság,legalánbbis szerintem,hogy az olyan lányok akikhez a 39 éves férfiak vonzódnak,legalább 20-nak kinéznek.Ez a válasz.

Ne aggódjon senki,nem egy 17 évesnek kinéző lányhoz vonzódnak,hanem egy sokkal érettebben kinéző nőt látnak benne.

Kérdés.Az a punci amit 17 éves korig elég sokan használtak nem friss.Használt.Meg sok férfi tudja,hogy elég gáz bizonyos kor felett 17 éves lányokkal kezdeni.

Meg van egy szomorú aspektusa is a dolognak.A legtöbb 17 éves lány a vele egykorúakat preferálja max.1-2 évvel idősebbeket.Vicces,hogy nyami-nyamiztok,meg finsi pipihusiztok,miközben van olyan 28 éves francia énekesnő,akinek konkrétan olyan az arca mint egy 12 évesé.

Szóval,ennyit számít a személyi.

A 39 éves családapák legtöbbje inkább senkivel ne kezdjen ki.

Vagy az asszony is találjon egy 17 éves fiatal fiút,meglátjuk az hogy tetszene az uraságnak.

Én mondjuk amúgy nem lennék büszek arra,hogy 17 évesen 25-nek nézek ki.N

Bakker én 17 évesen kb.12-nek néztem ki,annak ellenére,hogy akkora nagydarab voltam,mint egy ház.:DDDDD

Nem tudom,ilyenkor nem tudom eldönteni,hogy sírjak-e vagy nevesekk.Mármint amikor a 17 évesnek mélyráncai vannak,tőlem meg személyit kérnek 24 évesen:D

Ennyit a friss pipihúsról.:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

2018. jan. 16. 20:51
 9/13 anonim ***** válasza:
nem a szerelem a nehéz nagy korkülönbségnél hanem az egyebek
2018. jan. 16. 21:37
 10/13 anonim ***** válasza:
6%

#8 én értem mire gondolsz,de általánosságban az öregebb férfiaknak jobban bejön a feszes, friss női test, mint egy leszült, elhasznált. A nyami-nyamit meg a friss pipihusit viccnek szántam,de van benne igazság :DDD

Egyébként amikor én kérdeztem ezt meg, az volt rá a válasz, hogy ilyen a legfinomabb húsleves: friss pipihusi, érett répával :DDD

2018. jan. 16. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!