Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szerethet vagy csak szórakozik?
Van egy férfi akivel mostanában jól elbeszélgetek..:) Nagyon kedves, jófej, humoros és megértő is egyben..
Gyakran megjegyzi hogy szerencsés lehet/lesz az a pasi aki megkaphat engem és sokszor bókol nekem(szép, aranyos, okos, kedves stb.).Szokta mondani hogy sokkal érettebb vagyok a koromnál, mindent megtudunk beszélni. Mostanában megjegyezte egy párszor hogy szeret...viszont egy a baj, hogy 13 év korkülönbség van köztünk...szerintetek érezhet valamit vagy csak szórakozik velem?! Én 16/L, Ő 29/F
ugyan ne legyél naiv
max szexre kellenél neki
vannak ilyen nyomorultak
Egy 29 éves pasi tudja mit kell mondani a fiatal lányoknak,hogy azok bedőljenek neki..
Mit szeret?
Köszönöm szépen a normális és hasznos válaszokat! :)
Őszintén szólva én is inkább arra gondoltam hogy csak szórakozik, de gondoltam megkérdezlek titeket is, mint férfiak vagy ismeretlenek hogy nektek mi a véleményetek erről a dologról...mégegyszer köszi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!