Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Össze szeretnénk költözni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze szeretnénk költözni a párommal, de úgy érzem nyomorból nyomorba mennék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Itthon nem túl rózsás a helyzet,anya elszedi a pénzemet folyton,elszórja hülyeségekre,enni meg alig van mit.Én veszem magamnak a tisztálkodási szereket is,még a mosóport is,különben az se lenne.Emiatt már rég el szeretnék költözni itthonról.Továbbtanulni sem tudtam,mert a szüleim nem támogattak sem anyagilag,sem másképp.Most beadtam a jelentkezésem egyetemre,levelezősre.A párommal már egy éve tervezzük az összeköltözést,most adott lenne a tanulás,a különköltözés.Egyrészről viszont ez egyfajta menekülés,de muszáj meglépnem.De a kapcsolatunk is készen áll erre úgy érzem.Egyedül a pénz aggaszt,az albérlet elvinné egyikőnk fizetését,a másik épphogy elég lenne.Félrerakni nem tudnánk,ebben az albérletes körforgásban sem szerenték beleragadni.De ha elvégzem a sulit,jobb lenne a helyzet.Lenne rendes,jól fizető munkám.És ami a legfontosabb nekem,hogy kiléphetnék végre a rossz családomból.Ti mit tennétek ebben a helyzetben?Menjek egyedül,vagy párommal,esetleg maradjak?
2018. febr. 21. 18:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Végülis eddig is kibírtam így,ennél rosszabb úgysem lesz.Átmeneti dolog,4-5 évnél nem tart tovább.Köszönöm a válaszokat,sikerült megnyugodnom.A legjobb amit tehetek,hogy elmegyek innen.Még ha jobb nem is lesz egy darabig,legalább szerezhetek diplomát és élhetek egy normális színvonalon pár év múlva.

És igen,gondolkodtam munkahelyváltáson,de nincs sok lehetőségem.Jelenleg egy call centerben dolgozom,ennél sokkal jobbat úgy sem találnék.De amint lesz jobb,lépek innen is.

2018. febr. 21. 20:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az napi 4 ezer kettőtöknek. Ha ésszel csináljátok, elég lehet. Van egy célotok, így ez erőt ad. A családod lehúz (nem csak anyagilag).
2018. febr. 22. 06:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy itt is nyomorban élnéd, de legalább úgy érezted, hogy a lakótársat tisztel.

Mármint megtisztelt azzal, hogy nem szórja el az általad megkeresett pénzt önkényesen hülyeségekre.

22/N

2018. febr. 22. 09:32
 14/17 anonim ***** válasza:
32%
Milyen szakra mennel ? Van eselyed bejutni egyaltalan ? Nyomorbol- nyomorba? Tehat lenezed a pasid anyagi helyzetet is ...
2018. febr. 22. 10:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
120 két főre, kaja+egyéb vásárlások, teljesen jó. Abból még különösebben fukarkodni sem kell (legfeljebb, ha félretenni is akartok). Meg persze, nem mindegy a lakhely, mert ha levelezőre jársz, akkor utazási költség stb... szóval kérdés, mik a plusz kiadások a rezsin kívül, amit a másik felébe nem számoltál bele. De meg lehet élni ennyi pénzből. :)
2018. febr. 22. 13:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Menj, csináld végig a sulit munka mellett, akkor is ha alig lesz pénz. Hidd el kifizetődik egyszer majd. Én is hasonlók miatt lépet anno, csak én egyedül költöztem albérletbe otthonról. Tandíjat fizettem mellette, 3 műszakban dolgoztam és lediplomáztam. Már van egy jó légkörű és jól fizető munkahelyem, tudom fizetni könnyedén a lakáshitelem.
2018. febr. 23. 18:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha a kezedben marad a pénzed és te oszthatod be, látod mire jut és mire nem, akkor az egy teljesen más "nyomor", mint amikor kisemmiznek.

Ha van benned egy nagy adag ambíció, akkor menni fog és annál már csak jobb lehet, mint ami most van.

2018. febr. 25. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!