Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért félek ennyire anyóshoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek ennyire anyóshoz költözni? Attól félek, hogy már a kapcsolatom is rámegy.

Figyelt kérdés
Másfél éve házasodtunk össze, egyből külön költöztünk, nem saját házba, rokon adta ide a házat, lakni míg nem lesz sajátunk. akkor mikor elköltözött párom, akkora buli volt, anyósom teljesen kikészült, h egyszem fiacskája elköltözik, szörnyű egy év volt. Most innen mennünk kell, úgy döntöttünk, akkor visszaköltözünk anyóshoz, közben építkezünk. Párom albiról nem akar hallani, amit megértek, rengetegbe kerül, ráadásul én nem sok pénzt hozok a házhoz, emiatt bele is mentem, csak félek, hogy ha kész a ház, átköltözünk, minden kezdődne anyóssal elölről, én pedig még egy ilyen évet nem bírok ki. Pedig már ezerszer meggyőztem magam, h ez a legjobb legésszerűbb döntés, csak valahogy párommal kapcsolatban is az az érzésem, h halogatja az építkezést, a pénzre hivatkozik folyton, de annyi van bőven, h belekezdjünk, ha legalább látnám, h halad valamerre a továbbjutás, nem bánnám ha elhúzódik sem, tudom, az építkezéshez pénz kell, azt meg nem sz.rják minden bokorban, csak már most azon pörög az agyam, h én ezt nem bírom, ugyan már az is jobb lenne, ha elhagynám. Egyszerűen annyira haragszom anyósra az elmúlt év miatt, h elképzelni sem tudom, hogy legyek vele egy fedél alatt minden nap, mikor még most jutottam el arra a szintre, h a heti 1 délutánt kibírjam anélkül, h folyton arra gondoljak, mikor megyünk már haza...
2018. jan. 3. 01:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Keressetek más alternatívàt komolyan mondom! Te ki fogsz készülni!
2018. jan. 3. 01:13
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Szülőkhöz NEM költözünk. Még akkor sem ha imád mindenki mindenkit. Ha a párod visszaköltözik a büdös életben többet nem fog elköltözni onnan azt jobb ha tudod. Költözzetek akkor külön, de te semmiképp ne költözz hozzájuk.
2018. jan. 3. 01:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez a legnagyobb félelmem nekem is, hogy ott ragadunk, 1-2 évet ki is bírnék, de többet nem. a baj, h mostmár egy gyermek is érintett, elhagyni nem akarom, de sokszor úgy érzem, h a gyerek az egyetlen oka, h még együtt vagyunk.
2018. jan. 3. 01:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg azon gondolkozz el, hogy a gyerekednek milyen életet akarsz. Azt akarod, hogy az anyós mondja meg hogyan neveld? Azt lássa, hogy az édesanyja függésben él egy olyan kapcsolatban, ami már nem jó, de nem tud kilépni belőle? Azt lássa, hogy az apja egy nagy gyerek, aki nem tud kilépni anyuka szoknyája alól?
2018. jan. 3. 01:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Anyósod a büdös életben nem fogja tudni elengedni a fiacskáját. Te mindig szálka leszel a szemében hoogy elvetted tőle, mindig csak a hibár fogja keresni benned, meg a fiát uszítani rád.

Ha visszaköltöztök garantáltan tönkre megy a kapcsolatod egy éven belül.

Tudom, a pénz miatt mennél bele, de mit érsz vele ha idegileg kikészülsz és a kapcsolatod romokban lesz.

A párodnak kell eldönteni: anyós vagy Te

2018. jan. 3. 08:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy feljebb is írják, nálam is eleve tabu a szülőkhöz költözés, pedig imádom a párom szüleit is és a sajátomat is. Ennek ellenére nem költöznék össze velük, még ha anyagilag megterhelőbb is lenne.

Így meg, hogy már van (rossz) tapasztalatod, főleg nem szabadna belemenned. Több, mint valószínű, hogy csak romlana a helyzet. A párod érti, hogy neked milyen volt az az év? Van terve/tervetek arra, hogy ezúttal miért és hogyan lenne jobb?

2018. jan. 3. 08:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha anyós normális lenne, akkor belemennék, de így NEM

Béreljetek szobát, lakjatok inkább másokkal mint anyóssal.

2018. jan. 3. 09:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy jó ötlet volt a mama pici fiacsjájához menni feleségül, pláne nem gyereket szülni neki. Sose fog leszakadni az anyja csöcséről a férjed. Egyértelműen kifogásokat keres, hogy maradjatok a mamánál. Borzasztó lehet...

Én sem költöznék anyóshoz, 1 légtérbe pedig senkivel sem. Anyóshoz csak azért nem, mert lakása van, mert teljesen más világ vagyunk, bár amúgy normális szerencsére, de mivel nem viselem jól mások társaságát, nem költöznék vele össze. Mi a férjemmel az én családommal élünk 2 generációs házban, de leválasztott lakrészben, van, hogy hetekig nem is látjuk őket, nincs semmi gond.:) Nálatok gondolom nem ez lenne...

2018. jan. 3. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!