Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek ennyire anyóshoz költözni? Attól félek, hogy már a kapcsolatom is rámegy.
Anyósod a büdös életben nem fogja tudni elengedni a fiacskáját. Te mindig szálka leszel a szemében hoogy elvetted tőle, mindig csak a hibár fogja keresni benned, meg a fiát uszítani rád.
Ha visszaköltöztök garantáltan tönkre megy a kapcsolatod egy éven belül.
Tudom, a pénz miatt mennél bele, de mit érsz vele ha idegileg kikészülsz és a kapcsolatod romokban lesz.
A párodnak kell eldönteni: anyós vagy Te
Ahogy feljebb is írják, nálam is eleve tabu a szülőkhöz költözés, pedig imádom a párom szüleit is és a sajátomat is. Ennek ellenére nem költöznék össze velük, még ha anyagilag megterhelőbb is lenne.
Így meg, hogy már van (rossz) tapasztalatod, főleg nem szabadna belemenned. Több, mint valószínű, hogy csak romlana a helyzet. A párod érti, hogy neked milyen volt az az év? Van terve/tervetek arra, hogy ezúttal miért és hogyan lenne jobb?
Ha anyós normális lenne, akkor belemennék, de így NEM
Béreljetek szobát, lakjatok inkább másokkal mint anyóssal.
Nem biztos, hogy jó ötlet volt a mama pici fiacsjájához menni feleségül, pláne nem gyereket szülni neki. Sose fog leszakadni az anyja csöcséről a férjed. Egyértelműen kifogásokat keres, hogy maradjatok a mamánál. Borzasztó lehet...
Én sem költöznék anyóshoz, 1 légtérbe pedig senkivel sem. Anyóshoz csak azért nem, mert lakása van, mert teljesen más világ vagyunk, bár amúgy normális szerencsére, de mivel nem viselem jól mások társaságát, nem költöznék vele össze. Mi a férjemmel az én családommal élünk 2 generációs házban, de leválasztott lakrészben, van, hogy hetekig nem is látjuk őket, nincs semmi gond.:) Nálatok gondolom nem ez lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!