Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Össze merjek így költözni vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze merjek így költözni vele?

Figyelt kérdés

Középiskolás voltam, amikor összeismerkedtünk, ő már rég dolgozott, 7 év a korkülönbség köztünk. 4 éve alkotunk egy párt, de külön élünk (én a szüleimmel), mert még minimum 3 évig egyetemre szeretnék járni és mellette csak alkalmi diákmunkára van időm és energiám. A párom kitalálta, hogy a 4. évfordulónk alkalmából összeköltözhetnénk, pontosabban költözzek hozzá az albérletbe. Nagyon jól fizető munkája van, és felajánlotta, hogy eltartana. Nekem marad a diákmunka és az azzal megkeresett pénzt magamra költhetném, a lakbérbe és a rezsibe nem kellene beszállnom.

Ez mennyire elfogadható? Fenntartásaim vannak a dologgal kapcsolatban, nem szeretnék kiszolgáltatott helyzetben lenni. Vélemények?

21/L

2018. jan. 10. 00:39
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

én bizti nem költöznék.

ne hidd, hogy nem kéri meg az árát.

neked kell vezetned a háztartást, ha van kedved hozzá, ha nincs.

szexelni sokkal sűrűbben fogtok, mert lesznek igényei.

ez önmagában nem gond.

de mikor egyetem-házimunka-diákmeló mellett kell teljesítened, ha van kedved, ha nincs, az már húzósabb.

ha bármin összekaptok, könnyen megkaphatod tőle, hogy ő tart el téged.

és ez nem egy egalitárius kapcsolat, nem vagytok egy szinten.

te még a diákok életét éled, és gazdaságilag függő helyzetben vagy, ő már a munka világában mozog, és sokszorosát keresi annak, amit te a szánalmas (anyagilag) diákmelókkal.

én bizti nem költöznék.

sokkal kevesebb énidőd, szabadságod lesz.

2018. jan. 10. 00:51
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Öngyilkosság lenne összeköltözni vele. Ha már végzett ember lennél fix munkával, akkor talán.
2018. jan. 10. 01:35
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Elköteleződnél.
2018. jan. 10. 05:52
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
En osszekoltoznek, meg koltoztem is, de nekem nem voltak ilyen ketsegeim, mivel ismertem annyira a kapcsolatomat, hogy tudtam nem egy ostoba allat, aki kiszolgaltott helyzetben basaskodna felettem... (vagy tobb szexet varna el ezert cserebe... jezusom :")). Igy bennem fel sem merult ilyesmi.
2018. jan. 10. 06:10
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Beszarok rajtatok, hogy folyton azon agyaltok, hogy mit hogyan és miért nem vagytok hajlandók megcsinálni :D.

31/f

2018. jan. 10. 06:27
 6/10 anonim ***** válasza:
61%

5. Jobb meggondolatlanul összeköltözni valakivel?

Szerintem várj, amíg nem lesz normális kereseted. Akkor már nem tudja azt mondani, hogy ő tart el és a házimunkát is megoszthatjátok. Így tényleg eléggé kiszolgáltatott helyzetbe kerülnél.

De te tudod, a te életed!

2018. jan. 10. 06:48
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Ez nem egy üzleti ajánlat, hanem egy 4 éves kapcsolat! Nem értem kívülállók hogy veszik a bátorságot, hogy ismeretleneknek ilyen panikkeltő tanacsokat adjanak.

Egymást ismerő felnőtt emberek miért ne költözhetnenek össze?

2018. jan. 10. 08:07
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Én kiszolgáltatottnak érezném magam, elvégre semmit sem tudnék nyújtani a közös kasszába. Ha eddig négy éven keresztül tökéletesen megoldottátok a találkozást, akkor várhatna még egészen addig, ameddig elvégzed az egyetemet, és lesz egy normális állásod.
2018. jan. 10. 08:13
 9/10 anonim ***** válasza:
48%

"Nem értem kívülállók hogy veszik a bátorságot, hogy ismeretleneknek ilyen panikkeltő tanacsokat adjanak."

1. a kérdező kérdezett, mindenkinek joha leírni az őszinte véleményét

2. nem pánikkeltőek vagyunk, hanem veled ellentétben tapasztaltak,racionálisak, objektívek... marha naiv vagy, ha pánikkeltőnek címkézed azokat a meglátásainkat, amit a józan ész diktál.

ha van egy kereső, meg egy nem kereső, és előbbi tarja el az utóbbit, az függelmi viszony, ami a párkapcsolati dinamikára kihathat, és nem feltétlenül pozitívan.

lakva ismerszik meg az ember, 4 év együttjárás után is érhetik bőven meglepetések az embert, jobb okosnak, előrelátónak és racionálisnak lenni.

2018. jan. 10. 08:22
 10/10 anonim ***** válasza:
76%

Mitől volnál "kiszolgáltatott"? - ha a pénzt nézed, akkor most is az vagy, csak most a szüleidnek, eztán meg a szerelmednek.

Én se értem, hogy egy kapcsolat alakításában miért kizárólag a pénzről van szó, de ha előadja, hogy ennek fejében akkor mindennap jön a seggből_szájba, akkor meg visszaköltözöl.

Bár, ha közel négy év után ennyire se bízol benne, akkor tán tisztességesebb lenne hagyni az egészet.

2018. jan. 10. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!