Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze merjek így költözni vele?
Középiskolás voltam, amikor összeismerkedtünk, ő már rég dolgozott, 7 év a korkülönbség köztünk. 4 éve alkotunk egy párt, de külön élünk (én a szüleimmel), mert még minimum 3 évig egyetemre szeretnék járni és mellette csak alkalmi diákmunkára van időm és energiám. A párom kitalálta, hogy a 4. évfordulónk alkalmából összeköltözhetnénk, pontosabban költözzek hozzá az albérletbe. Nagyon jól fizető munkája van, és felajánlotta, hogy eltartana. Nekem marad a diákmunka és az azzal megkeresett pénzt magamra költhetném, a lakbérbe és a rezsibe nem kellene beszállnom.
Ez mennyire elfogadható? Fenntartásaim vannak a dologgal kapcsolatban, nem szeretnék kiszolgáltatott helyzetben lenni. Vélemények?
21/L
én bizti nem költöznék.
ne hidd, hogy nem kéri meg az árát.
neked kell vezetned a háztartást, ha van kedved hozzá, ha nincs.
szexelni sokkal sűrűbben fogtok, mert lesznek igényei.
ez önmagában nem gond.
de mikor egyetem-házimunka-diákmeló mellett kell teljesítened, ha van kedved, ha nincs, az már húzósabb.
ha bármin összekaptok, könnyen megkaphatod tőle, hogy ő tart el téged.
és ez nem egy egalitárius kapcsolat, nem vagytok egy szinten.
te még a diákok életét éled, és gazdaságilag függő helyzetben vagy, ő már a munka világában mozog, és sokszorosát keresi annak, amit te a szánalmas (anyagilag) diákmelókkal.
én bizti nem költöznék.
sokkal kevesebb énidőd, szabadságod lesz.
Beszarok rajtatok, hogy folyton azon agyaltok, hogy mit hogyan és miért nem vagytok hajlandók megcsinálni :D.
31/f
5. Jobb meggondolatlanul összeköltözni valakivel?
Szerintem várj, amíg nem lesz normális kereseted. Akkor már nem tudja azt mondani, hogy ő tart el és a házimunkát is megoszthatjátok. Így tényleg eléggé kiszolgáltatott helyzetbe kerülnél.
De te tudod, a te életed!
Ez nem egy üzleti ajánlat, hanem egy 4 éves kapcsolat! Nem értem kívülállók hogy veszik a bátorságot, hogy ismeretleneknek ilyen panikkeltő tanacsokat adjanak.
Egymást ismerő felnőtt emberek miért ne költözhetnenek össze?
"Nem értem kívülállók hogy veszik a bátorságot, hogy ismeretleneknek ilyen panikkeltő tanacsokat adjanak."
1. a kérdező kérdezett, mindenkinek joha leírni az őszinte véleményét
2. nem pánikkeltőek vagyunk, hanem veled ellentétben tapasztaltak,racionálisak, objektívek... marha naiv vagy, ha pánikkeltőnek címkézed azokat a meglátásainkat, amit a józan ész diktál.
ha van egy kereső, meg egy nem kereső, és előbbi tarja el az utóbbit, az függelmi viszony, ami a párkapcsolati dinamikára kihathat, és nem feltétlenül pozitívan.
lakva ismerszik meg az ember, 4 év együttjárás után is érhetik bőven meglepetések az embert, jobb okosnak, előrelátónak és racionálisnak lenni.
Mitől volnál "kiszolgáltatott"? - ha a pénzt nézed, akkor most is az vagy, csak most a szüleidnek, eztán meg a szerelmednek.
Én se értem, hogy egy kapcsolat alakításában miért kizárólag a pénzről van szó, de ha előadja, hogy ennek fejében akkor mindennap jön a seggből_szájba, akkor meg visszaköltözöl.
Bár, ha közel négy év után ennyire se bízol benne, akkor tán tisztességesebb lenne hagyni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!