Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért lenne gáz ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lenne gáz ha a barátnőm "nagyobb" nálam?

Figyelt kérdés

Egyik haverom kissé felhúzott ezzel a minap, 2 hónapja van ugyanis új barátnőm. Ő nagyon szép "fullos" csaj, hogy így mondjam arcra is és testre is, no nem az a nádszál mert én az olyanokat annyira nem is szeretem, de nem kövér persze inkább olyan nőies formás. Plusz ugye magasabb is nálam pár centivel, ő olyan 178-179 körül van. És azért szoktam emelgetni meg bevágni az agyába ilyesmi, és érzem hogy nem egy tollpihe mint pl az ex csajom aki volt vagy 50 kiló.

Aztán ez valahogy szóba jött és kóstolgatott, hogy a barátnőm nagyobb nálam, ez durva, ez fura, nem ciki stb?

Mi ezzel a gond én nem is értem? Még ha én atom vékony lennék ő meg 180 kilós aztán mint valami rajzfilmbe meglovagol én meg kinyúlok az groteszk oké de ez? Mi lenne ebbe a ciki? Már itt tartunk komolyan? Én mindig szálkás, izmosabb vékony alkat voltam ha meggebednék se tudnék felhízni és nem is akarok, ő meg ilyen nőiesebb nekem ez tök bejön. Miért lenne ez gáz?

2018. febr. 9. 18:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi gond. Ne hülyékkel barátkozz.

Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy annyi szép, külsőre egymáshoz illő párt ismerek, akik örökké veszekednek, kettesben csak nyírják egymást.

2018. febr. 10. 09:21
 12/12 anonim ***** válasza:
51%

Én sem érezném jól magamat nőként ilyen helyzetben, de ez most mindegy.

Nyilván a haverodnak is fura, de ha ti boldogok vagytok egymással, akkor kit érdekel?

Elárulok egy titkot... Csak úgy 28-30 éves korotokig lesz ennyire fontos a haverok, barátok véleménye. Utána a kevésbé fontosak elkopnak, a fontosakkal is egyre kevesebb lesz a direkt kapcsolat. Mindenkinek meglesz a maga munkája, családja, lakása, baja és már a kutyát sem fogja érdekelni ki a másik élettársa és az hogy néz ki. A lényeg, hogy minőségi időt együtt tudjatok tölteni akár párostól, akár anélkül. Vagyis vésd az eszedbe, hogy magadnak keresel párt, hiszen te fogsz együtt élni vele. Neked kell hogy megfeleljen és nem nekik, mert lehet egy fullos nő, aki alkatra is hozzád illik és lehet a barátoknak mutogatni, de ha otthon kettesben nem tudtok normálisan egymáshoz szólni, akkor mit sem ér a külcsín.

2018. febr. 11. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!