Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek mi a nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a nagyobb suttyóság?

Figyelt kérdés
Ha együtt élsz valakivel akit nem szeretsz de rendszeresen létesítesz vele szexuális kapcsolatot de ha lehetőséged nyílik rá akkor másokkal is, akár úgy is, hogy az élettársad tudjon róla, mert tudod, hogy ő annyira szerelmes beléd, hogy nem fog elhagyni VAGY ha úgy dugsz félre, hogy az élettársad ne tudja meg és higgye azt, hogy rendben van a kapcsolatotok.
2017. dec. 1. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Mindkettő gerinctelenség, az első szívtelenséggel, a második hazugsággal megspékelve.
2017. dec. 1. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő egyformán.
2017. dec. 1. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
a második, az elsőnél tudatában van a dolognak tehát onnantól ő a saját sorsának kovácsa, de a második esetbe egy komplett átverésben él a nő és nem is tehet ellene, mert nem is tud róla, viszont emiatt nem is fájhat neki...hmm micsoda dilemmák
2017. dec. 1. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a második, hogy abban a hitben van, hogy még rendben van minden. Az elsőhöz simán meg lehet tényszerűen kötni a paktumot, onnantól ha mellette marad a párja bármilyen okok miatt, az már az ő dolga.
2017. dec. 1. 20:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Amiről nem tudsz az nem fáj. Vagy tévedek?

Nyilván ott is fel lehet hozni, hogy a elpazarlod az életed, mert nem tudsz továbblépni egy rossz kapcsolatból de eleve nem is vagy tudatába annak, hogy rossz a kapcsolatod a pároddal.

2017. dec. 1. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Te minek érzed ezt?

Igen ha szeret a srác van hogy bármit elfogad

2017. dec. 1. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
5# de az a "baj" hogy àltalàban előbb utòbb kiderül. Ès akkor nem arra gondol a legtöbb ember,(èrthető módon) hogy legalàbb volt x boldog èvem, hanem, hogy x èvig hazugsàgban èltem, ne adj isten hazugsàg volt az egèsz èletem ès èveket pazaroltam valakire, aki nem èrdemelte meg. Pokoli lehet. Persze az első verziód is.
2017. dec. 1. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!