Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni mielőtt beleőrülnék? KÉRLEK SZÓLJ
HOZZÁ!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mit lehet csinálni mielőtt beleőrülnék???
Megismerkedtem egy roma sráccal már másfél éve élek Vele, elfogadta a Gyermekeimet, de Édesanyám totál ellenezte.
Most Édesanyámnak nem volt hová mennie, így hozzánk/hozzám költözött. De Párom aznap még kiverte a hisztit és jól összevesztek, mert munkás szállóra kényszerült. Édesanyám azóta itt lakik.
Ennek 5 napja, de én már most megőrülök, mert Páromat felkereste az Exe, hogy költözzön vissza hozzá...
Erővel akarod magadhoz láncolni? Nem fog menni. Aki akar, hagy menjen. Annyi pasi van, mint égen a csillag.
2018. febr. 6. 00:35
2/17 anonim válasza:
Nem volt méltó hozzád ezáltal kiderült, megmérettetett.
Miért ragaszkodsz egy ilyenhez?
2018. febr. 6. 00:39
3/17 anonim válasza:
Miért kellett azt hozzá tenni, hogy roma? Semmi köze a sztorihoz. Téged meg nem zavar, hogy az, ha vele vagy, nem? Szerintem ez megint egy kamu kérdés, amivel hergelni akarod itt a népet, aztán a cigányellenes kommentek után persze, véletlenül pont erre jár majd egy roma, aki hisztizik egyet a rasszizmus miatt. unalmas...
2018. febr. 6. 00:43
4/17 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért nem lehet normálisan válaszolni?
Miért nem volt méltó hozzám???
Azért kellett azt hozzá tennem, hogy roma, mert ezért nem fogadja el az anyám!
2018. febr. 6. 00:52
5/17 anonim válasza:
Ha párod tartja exével a kontaktot az már nem stimmel ha meg vissza is megy hozzá akkor ebből milyen következtetést lehet szerinted levonni?
Őszintén szeret téged..?
2018. febr. 6. 00:57
6/17 anonim válasza:
Ki raktad az élettársadat az anyád hiszije miatt? Te vagy az, aki nem méltó hozzá, nem fordítva. A te házad, a te várad. Anyádnak örülni kellett volna, hogy befogadod. Ezek után normális férfi a tájadra sem nézne.
2018. febr. 6. 01:16
7/17 anonim válasza:
Ez nem tiszta nekem. Miért kényszerült a párod munkás szállóra?
Egyébként meg a Te anyád, a Te otthonodban. Ha nem tetszik neki a rendszer a férfi akit választottál, akkor menjen máshová.
2018. febr. 6. 02:23
8/17 anonim válasza:
tényleg nem annyira tiszta, a leírásodból úgy tűnik mintha édesanyád kitúrta volna a lakásból az élettársadat. Mert akkor azt lehet csinálni, hogy édesanyádat szépen elköltözteted a nappaliba/szomszédhoz/hotelba/gazdag rokonhoz/ahová jól esik, aztán felhívod a párodat hogy hülye voltál hogy anyádat előtérbe helyezted és hagytad hogy kitúrja az otthonotokból és marhára reméled hogy megbocsát.
2018. febr. 6. 02:44
9/17 anonim válasza:
Jó...megpróbálok eltekinteni attól, hogy roma és soha nem járnék romával. Akkor tehát adott egy srác, akivel másfél éve együtt élsz de kiraktad mert jött az anyád, aki utálja....Szerinted ezek után mi a tökömért akarna veled lenni? Kérjél bocsánatot és beszéljétek meg. A többi rajta múlik.
2018. febr. 6. 06:40
10/17 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy de gyerekesnek tűnik a viselkedésed. Van az a mondás, hogy aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot! Nincs mese. Te akármit csinálhatsz, ő csak ideig óráig fog melletted maradni. Fogd fel. Engedd el. Lehet még jobb jön! Lépj túl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!