Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Barátom nem szeret ajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom nem szeret ajándékot kapni, ha születésnapja is van direkt szól, hogy ne vegyek neki semmit. Tényleg van ilyen? Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz körülmények között nőtt fel. Gazdag család, de nagyon durva alkoholista anya, családverő agresszív apa.

Mindent megvettek neki, de soha nem volt boldog. Pl. mesélte hogy hiába kapott 14 évesen olyan ajándékot ami akkor másnak több havi fizetése volt, ha a buli végére az anyja állni nem tudott, utána meg tettlegességig vitatkoztak az apjával.

Szivesen meglepném de előre szól hogy ne vegyek neki semmit. Nem is tartja a születésnapját-névnapját. Viszont másnak nagyon szivesen ad ajándékokat. Azt mondja ő annak jobban örül mintha ő kapna valamit. Karácsonykor a saját meg az én családom minden tagjának vesz valamit és örömmel adja át. Mikor mégis vettem neki meglepit, nem igazán örült neki. Udvariaskodott de ismerem.

Jó lenne néha örömet okozni neki. Vagyis nekem okozna örömöt ha adhatnék neki valamit aminek örül igazából. Próbáltam meglepni utazással is, de mindig mondja hogy rá ne költsek egy forintot se, inkább magamra fordítsam.

2017. ápr. 7. 18:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a legnagyobb ajándék amit adhatsz neki az pont az amit gyerekkorában nem kapott meg, szeretet.

(ez most picit nyálas, de na)

2017. ápr. 7. 18:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem csoda, ha nem értékeli a pénzért vett dolgokat.

Mondjuk úgy, hogy neki más a szeretetnyelve.

Viszont lehet, hogy azt nagyon is értékelni tudja, ha te sütsz neki egy tortát, tehát időt és energiát áldozol rá. Vagy ha megszervezel egy szülinapi bulit.

Próbáld meg, hogy valami saját készítésű aprósággal megleped, csak úgy. Ha örül neki, akkor a megoldás adott. ;)

2017. ápr. 7. 18:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tartsd tiszteletben a kérését, és ne VEGYÉL neki semmit. De ettől még megemlékezhetsz a szülinapjáról egy saját készítésű ajándékkártyával, egy általad kifestett kaviccsal, vagy süthetsz neki tortát. Így igazából nem ajándékot adsz, hanem figyelmességet, szeretetet.
2017. ápr. 7. 18:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretem ha vesznek nekem valamit ezekre a napokra.

Ha kell valami akkor azt megveszem vagy összespórolom magamnak.

Nem is tartom fontosnak sem a születésnap ünneplését, a névnapét meg főleg nem.Vannak ilyen emberek.

Gondolom belőlünk vannak kevesebben.

2017. ápr. 7. 18:35
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

igen van ilyen

én is utálok ajándékot kapni, de persze a szándék maga jól esik

szerintem ne vegyél neki semmit! hanem azt add neki amire vágyik!

legalább tudod mire vágyik?

24F

2017. ápr. 7. 18:36
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

Kedves Kerdezo!

En is pont ilyen vagyok, nem szeretem, ha engem unnepelnek. Nekem karacsonykor van a szulinapom, igy a karacsony miatt konnyu is elfelejteni. A 30. szulinapomon is azt mondtam a csaladomnak: ne legyen semmi. Lehet csaladi osszejovetel, de ne mondjak, h szulinapi buli, ne legyen torta se. Ezzel szemben ahogy a parod is, en is nagyon szertetek masokat meglepni, ajandekokat kitalalni, jatekokat megszervezni. :)

Vegigolvasva a valaszokat, szerintem a 2-es valaszolo jot irt. Sajat keszitesu sutinek, amit negyszemkozt ad at valaki, orulnek, es jol esne. Nem ereznem zavarban magam. Es abbol tenyleg latnam, h szeretetbol adjak. Probald meg szerintem. :)

2017. ápr. 7. 20:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem három dolog jutott eszembe:

- saját készítésű ajándék

- kaja (ünnepi vacsi, kedvenc sütemény - akár sós is, torta, bugyi és melltartó alakú sütik :D)

- ha tényleg ennyire kis cukibogyó, hogy csak adni szeret, adományozz a nevében! Nem tudom, Magyarországon mennyire mennek ezek, de pl. külföldön vannak tök jó névleges örökbefogadások: magok (Kew Gardens), farkasok, denevérek stb., elég korrekt örökbe fogadó csomagokkal.

2017. ápr. 7. 20:41
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, az ilyen esetekre jól jöhet szerintem egy kisebb utazás. Az nem kézzel fogható. Például egy napra utazzatok el egy másik városba, és nézzetek végig olyan látványosságokat, amik érdekelnek titeket. Én így "vittem el" szülinapja alkalmából barátomat Szegedről a Veresegyházi Medveotthonba. Közös élmény, egész nap együtt voltunk, nagyon jó emlék. :)

20N

2017. ápr. 8. 07:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

En is utalom ha vasarolnak nekem.

Ezert szulinapomon mindig kettesben elmegyunk szinhaz mozi stand up comedy eloadas plus vacsora.

Ill 5 evente a gyerekeket is visszuk vacsorazni etterembe.

Ennyi boven eleg ajandek egy kozos este.

2017. ápr. 8. 08:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez már kicsit túlzás. Ha őt jó érzéssel tolti el, hogy vásárolhat neked, akkor belegondolhatna abba, hogy ez fordítva is igaz. Ha tárgyi ajándékot nem szeretne, az még nem is volna baj, de legalább egy wellness hétvégébe benne lenne amit közösen állnátok a szülinapja alkalmából, vagy csak egy kirándulás, mozi, színház bármi. Ha ezt is elutasítaná, kövezzetek meg de nem tudnám elképzelni vele a jövőmet.
2017. ápr. 8. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!