Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éves évfordulónk és a párom születésnapja között csak pár nap van. Mit vegyek neki? És két külön ajándékot vegyek neki vagy egy nagyobbat? Esetleg készítsek neki valami szépet, vagy egy vacsi?
nálunk az a szívás hogy egy napon van a szülinapom meg az évfordulónk...így csak egy ajándékot kapok :) igaz nagyobb értékben (azért nem kell túlzásokba esni :) )
sztem évfordulóra valami pirosat, szíveset, szeretlekeset (én ilyet szoktam), szülinapra meg valami személyeset, hasznosat (pl. a barátom nagy horgász, neki azzal kapcsolatban szoktam vagy hasznosat vagy vicceset)
L22
bocsi de az album lőtt ügy...hiába szeret a párod, meg biztos tetszeni fog Neki, de csak befogja b*szni a fiókba és ott fog megrohadni...a tesóm csináltatott a vőlegényének az elmúlt évekről 15.000-ért megnézte....örült neki....tetszett neki...és azóta se nyitotta ki...most lehet hülyén hangzik és félreérthető, de a pasik "nem értékelik annyira", "nem rajonganak annyira" az ilyenekért mint mi nők...
mielőtt betámadtok fiúkák ott vannak az IDÉZŐJELEK ;)
L22
Az utolsó igazat írt, de nem tudjuk a kérdező nemét. Én egy szerenádot megejtek az első évfordulóra. Virág, gyertya, ... Ez szülinapra is jó. :)
28F
28f :)
én abból szűrtem le hogy nőnemű, hogy a pasik ritkán használják a "párom" kifejezést, Ők inkább a "csajom", "nőm", "barátnőm" stb-t használják :P
a másik szerintem nem sok pasinak jut eszébe a fényképalbum ;)
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!