Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy éves évfordulónk és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éves évfordulónk és a párom születésnapja között csak pár nap van. Mit vegyek neki? És két külön ajándékot vegyek neki vagy egy nagyobbat? Esetleg készítsek neki valami szépet, vagy egy vacsi?

Figyelt kérdés

2012. máj. 31. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:
az évfordulóra lehet vacsora vagy süss valami finomat pl. születésnapjára pedig amit csak akarsz.
2012. máj. 31. 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
ge*cit fostam
2012. máj. 31. 22:20
 3/10 anonim ***** válasza:
hmmm... 1x ettem a párommal félhomájba zene mellett jó kaját... azóta is az zakatol a fejembe... persze ez gondolom emberfüggő ki mennyire szereti az ilyen meghitt dolgokat... mivel az évforduló közös akár csinálhatnátok ketten is a kaját. összefoglalva a kaja jó5let de érdemes bővíteni további közös programokkal délelőtt meg délbe és akkor este jöhet a főzöcskézés kaja és ágyjelenet :D szülinap az meg ajándék...
2012. máj. 31. 22:23
 4/10 anonim ***** válasza:

nálunk az a szívás hogy egy napon van a szülinapom meg az évfordulónk...így csak egy ajándékot kapok :) igaz nagyobb értékben (azért nem kell túlzásokba esni :) )

sztem évfordulóra valami pirosat, szíveset, szeretlekeset (én ilyet szoktam), szülinapra meg valami személyeset, hasznosat (pl. a barátom nagy horgász, neki azzal kapcsolatban szoktam vagy hasznosat vagy vicceset)

L22

2012. máj. 31. 22:24
 5/10 A kérdező kommentje:
szeretek vele közösen főzni de az kilőve mert azt szinte minden hétvégén megejtjük nem csak különleges alkalmakkor, imádunk egymással főzni! Arra is gondoltam hogy egy fényképalbum az elmúlt évünkről, és mindegyik kép hátulján valami megjegyzés vagy szép idézet. szerintetek?:)
2012. máj. 31. 22:28
 6/10 anonim ***** válasza:

bocsi de az album lőtt ügy...hiába szeret a párod, meg biztos tetszeni fog Neki, de csak befogja b*szni a fiókba és ott fog megrohadni...a tesóm csináltatott a vőlegényének az elmúlt évekről 15.000-ért megnézte....örült neki....tetszett neki...és azóta se nyitotta ki...most lehet hülyén hangzik és félreérthető, de a pasik "nem értékelik annyira", "nem rajonganak annyira" az ilyenekért mint mi nők...

mielőtt betámadtok fiúkák ott vannak az IDÉZŐJELEK ;)

L22

2012. máj. 31. 22:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Az utolsó igazat írt, de nem tudjuk a kérdező nemét. Én egy szerenádot megejtek az első évfordulóra. Virág, gyertya, ... Ez szülinapra is jó. :)

28F

2012. jún. 1. 00:24
 8/10 anonim ***** válasza:

28f :)

én abból szűrtem le hogy nőnemű, hogy a pasik ritkán használják a "párom" kifejezést, Ők inkább a "csajom", "nőm", "barátnőm" stb-t használják :P

a másik szerintem nem sok pasinak jut eszébe a fényképalbum ;)

L22

2012. jún. 1. 10:29
 9/10 A kérdező kommentje:
eltaláltad utolsó, 100%-ban nőnemű vagyok! :D
2012. jún. 1. 18:03
 10/10 rottingrabbits ***** válasza:
A rettenetes valosag az,hogy minket ferfiakat nem igazan erdekelnek ezek az evfordulos dolgok. Adj neki valamit szuletesnapjara,a cimkere meg ird ra,hogy evfordulo. Nem kell tulzasokba esni...
2012. jún. 1. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!