Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal, aki nagyon nem szeretett volna el költözni otthonról mivel túl spór ahhoz...(túl költséges-nek találja a külön élést) most viszont már el jutottunk arra a pontra hogy el költözne, viszont családi házba amit magáévá akar, ergo nem akar bérelni semmit...szerinte ha valaki bérelt házba/lakásba el az nem tud semmi másra spórolni. Ezért most azon van hogy fel venni egy Brutal nagy összeget és meg venni egy kb fel kész hazat és oda kolt
2018. febr. 1. 19:35
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
A ház gyakorlatilag ingyen lenne mivel a nagyijáé volt. De Nagyon rossz állapotban van. Régi típusú és rendes fürdő szoba sincs benne. És igen, annak örülök hogy van egy elérhető ház meg minden de sokba kerülne fel újítani amibe én nem szívesen ölném bele a pénzem. (Nem vagyunk házasok) Plussz Kitudja mikorra lenne lakható állapotban, amire nekem most nem nagyon van idom sem kedvem várni. Ezért is mennék albiba Eggyenlore... de ő hallani sem akar róla. Szerintem ő egy olyan 1 év múlva már be is költözne abba a roncs házba csak az alap dolgokat gyors meg csinaltatná hogy lakható legyen és aztán a többit idővel...de én most nagyon el vagyok havazva a munkával is, nekem nyugalom kéne ahol dolgozhatok de ebben a hàzban kétlem hogy lenne idom és nyugalmam dolgozni. Nem tagadom, örülnék én is egy háznak de nem ertem miért nem hajlandó ÁTMENETILEG Albiba költözni.
2018. febr. 10. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!