Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt még ilyen bnőm. Szerintetek normális és miert van így? 25/f
Figyelt kérdés
Amióta összeköltöztem a barátnőmmel azt vettem észre h ébredés után amikor még fekszünk egymás mellett 1 szót nem szól hozzám ha én beszélek akkor csak néz engem ha vicceset mondok vagy megkérdezem miért nem beszél csak mosolyog. Nem volt még ilyen bnőm.2018. jan. 14. 18:17
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy neki nehezen indulnak a reggelek. Amennyiben napközben-este beszédes és nincs para, akkor nem értem a problémát.
2/9 anonim válasza:
Öööö most ez olyan nagy probléma?
Nekem sincs dumálhatnékom rögtön ébredés után.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem probléma csak kíváncsi vagyok rá.
2018. jan. 14. 18:22
4/9 anonim válasza:
Fogadj meg egy tanácsot. Most hagyd abba az ilyesmi gondolatokat. A teljesen normális dolgokon kezdesz agyalni és a vége az lesz, hogy elüldözöd magad mellől a barátnődet. Ne tedd. Éld az életet, ne láss mindenbe rosszat. Nem nehéz ez.
5/9 A kérdező kommentje:
Napközben és este sem olyan beszédes de reggel egy szót nem nyög ki
2018. jan. 14. 18:27
6/9 anonim válasza:
Büdös a szája és fél, hogy megérzed a bűzt, ha beszél! :D
7/9 anonim válasza:
Lehet még nem rakta be a műfogsorát vagy valami a szájában maradt:DDD
8/9 anonim válasza:
Reggel én is ilyen vagyok, sőt egy idő után kértem is a barátom, hogy reggel ne is szóljon hozzám, mert nehezen indul nekem. Azóta megvárja amíg elkészülök és megiszom a kávém, tudja hogy addig felesleges is bármit mondania nekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!