Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Viszonya van de semmi jele nincs?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonya van de semmi jele nincs?

Figyelt kérdés

Nekünk igen, középkorú pár. Mégis azt mondja maga a tény hogy vagyok /és találkozunk kb. hetente/ zavarja abban ha valakivel épp el akarna mélyülni otthon /jobban megismerni ő így fogalmaz/.. Ez mi, ekkora szélhámos lenne..? Minden oké, bírjuk egymást, de ő szeretne ismerkedni /végre lett lakása eddig nem egyedül élt.../, úgy éltünk mint a házasok sosem veszekedtünk, élveztük egymást társaságát, jókat dumáltunk, sőt a jövő is szóba került....

de nem akarja hogy meglepetésszerűen odamenjek-volt rá példa- de sosem erőszakosan nyomultam. Vannak haverjai is sajnos, elég kétesek, pár fura is mert se család, se gyerek ötvenévesen..a piát sajnos nem vetik meg..rámásznak eléggé sokszor hajnalig. Én nem értem, kapuzárás vagy csak nem akarja feladni a legényéletet...? Vagy azt feszegeti meddig mehet el ebben? Én roppant birka vagyok szinte bégetek néha, ő az ellentétem pont. És szerinte semmi közös nincs bennünk.

:((

2018. jan. 30. 10:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de én ezt nem értem többek között: Viszonya van de semmi jele nincs?

Nekünk igen, középkorú pár.

A többi része is elég fura :D

2018. jan. 30. 10:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg mégegyszer leírni, értelmesen ha lehet.
2018. jan. 30. 10:34
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Én értem. Nem tekint rád párkapcsolatként. Nem vállal fel. Csak úgy jó vagy neki egynek. Elmész egynek. Nem szerelmes beléd, lehet külsőre nem jössz be neki annyira.

A lényeg: keress egy másik faszit, aki SZERET téged, és nem csak elvan veled néha napján. Keress olyat, aki téged akar!

2018. jan. 30. 10:34
 4/11 anonim ***** válasza:
XD
2018. jan. 30. 10:52
 5/11 A kérdező kommentje:

Várjatok én a kérdéseket nem értem az XD-t pláne..

igen érthetetlen mert ez a nyomorult gyéká nem engedte leírni a Magyarázat mezőbe, a kérdést meg túl rövidnek találta.

Helyesen a kérdés: Viszonya van? /????????/ :)

2018. jan. 30. 10:58
 6/11 A kérdező kommentje:
3#: igazad lehet. Pedig külsőre 7-es vagyok régen volt 9 is..egy 10-es skálán. És ő mondta hogy nekünk kellett volna régen találkoznunk nem szenvedni egy rossz házasságban /mindketten..../; nagyon fura,.. valamiről nem tudok..:(
2018. jan. 30. 11:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nincs még konkrét viszonya, de keresgél, ismerkedik. Nem találta meg személyedben élete nőjét. Ennyi. De ez elég tuti, amit írok, legalább is szerintem.
2018. jan. 30. 11:11
 8/11 anonim ***** válasza:
73%
Azért XD-ztem, mert nem lehet érteni, amit írsz. Tök kusza, értelmetlen, összefüggéstelen.
2018. jan. 30. 11:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én még mindig nem értem....

Monjuk, az utolsó mondat ütött. Semmi közös nincs bennünk - mondja a férfi. Akkor mit akarsz tőle, ő nem akar tőled semmit.

2018. jan. 30. 11:25
 10/11 anonim ***** válasza:

"Várjatok én a kérdéseket nem értem az XD-t pláne.. "

Milyen kérdéseket nem értesz kedves kérdező? XD

2018. jan. 30. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!