Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van itt olyan, aki mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki mindig lehalkítja/ eldugja a telefonját amikor a párjával van pedig tényleg semmi titka nincs?

Figyelt kérdés
Együtt élő párra gondolok, nem arra, hogy ritkán találkoznak és akkor csak egymással akarnak foglalkozni, mert az érthető :)
2017. nov. 20. 13:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem. Viszont volt már vaj a fülem mögött, (chateltem más pasival) és akkor csináltam.

ez sajnos nem jelent sok jót, ami veled történik.

2017. nov. 20. 13:33
 2/14 anonim ***** válasza:
Ez valóban nem jelent jót.
2017. nov. 20. 13:45
 3/14 anonim válasza:
0%
Mindenkinek vannak titkai, bizonyos mértékben azok normálisak is. Karácsony előtt viszont semmiképp nem kutakodnék a partnerem telefonjában, mert abból csak az lesz, hogy elrontod a saját meglepetésed...
2017. nov. 20. 14:05
 4/14 anonim ***** válasza:
Csak az dugdossa a telefonjat aki nem akarja hogy meglassanak valamit. Ez baromi evidens.
2017. nov. 20. 14:11
 5/14 A kérdező kommentje:

5 éve vagyunk együtt és mindig ezt csinálta, de nem is tűnt fel eddig vagy figyelmen kívűl hagytam, csak most szóba került vmelyik nap. Kértem vmit a táskámból és ő behozta az egészet, merthogy dehogy nyűl bele az az én magán dolgom, mint a telefonom és hogy ő sem örül ha én belenyúlok az övébe ( nem szokott érte szólni, nem tudtam hogy baj). És akkor mondta, hogy a telefonja is magán dolog azért rakja el.

Na most azóta gyanús.... :) nem annyira de azért mégis

2017. nov. 20. 14:22
 6/14 anonim ***** válasza:
47%

Figyelj, én megmondtam a kedvesemnek, hogy a táskám, a szekrényem és a telefonom tabu.

Ha kéri, bármit megmutatok neki, üzeneteket is, mert nincs titkom, de magától nem nyúlhat egyikhez sem.

Van rá okom, lényegében úgy telt a fiatal felnőttkorom, hogy az ostoba mostohám minden nap mikor elmentem módszeresen átkutatta a dolgaimat, merthogy biztosan hazudozom és titkolok valamit... no comment, de azóta senki nem nyúlhat a személyes ELZÁRT dolgaimhoz a megkérdezésem nélkül.

2017. nov. 20. 14:58
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Én korábbi barátnőmmel akkor csináltam ezt, amikor megcsaltam.

MONDJUK ETTŐL FÜGGETLENÜL AZ TÉNYLEG ZAVAR HA A BARÁTAIMMAL VALÓ BESZÉLGETÉSEKET AKARNÁ OLVASNI.

25/F

2017. nov. 20. 15:38
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
Istenem, a szatokba veszitek a masikat, a nemi szervet, esetleg meg a segget, is, megy itt a bdsm meg a pisiszex, de egy ragot nem mertek ki venni a masik taskajabol. A telefon oke, de mi ez, hogy szekreny meg taska? Osszekoltozni is csak iker hazba fogtok, hogy egyikotok az egyik felebe, a masikotok meg a masik felebe lakjon, hogy meglegyen q magamszfera? Uramanyam.
2017. nov. 20. 15:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
8 😂😂😂
2017. nov. 20. 15:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Attól függ. Mikor már huszadjára csipog, mert írkálnak mondjuk csoportos beszélgetésekbe, akkor általában lenémítom (ez mondjuk gyakori eset). Vagy éppen benne marad a táskámban meg ilyenek, nincs szem előtt. Páromnak meg mániája, hogy mindig a zsebében van, pedig nem titkol semmit. Ha éppen együtt csinálunk valamit, beszélgetünk, akkor sose nyomkodjuk. Persze, erre is rá lehetne mondani, hogy jajj dugdossuk egymás elől a telefont, de egyszerűen csak annyi a szitu, hogy nem nyomkodjuk egész nap. Amint hazaérünk el van felejtve általában. De ha mondjuk ír valaki, azt gond nélkül megnézzük a másik előtt is, párom is felveszi a telefonom ha ismerős hív, én is az övét. Vagy éppen elviszi a telefonom ha valamit le akar fotózni, mert az enyém szebb képet csinál.
2017. nov. 20. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!