Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki mindig lehalkítja/ eldugja a telefonját amikor a párjával van pedig tényleg semmi titka nincs?
Nem. Viszont volt már vaj a fülem mögött, (chateltem más pasival) és akkor csináltam.
ez sajnos nem jelent sok jót, ami veled történik.
5 éve vagyunk együtt és mindig ezt csinálta, de nem is tűnt fel eddig vagy figyelmen kívűl hagytam, csak most szóba került vmelyik nap. Kértem vmit a táskámból és ő behozta az egészet, merthogy dehogy nyűl bele az az én magán dolgom, mint a telefonom és hogy ő sem örül ha én belenyúlok az övébe ( nem szokott érte szólni, nem tudtam hogy baj). És akkor mondta, hogy a telefonja is magán dolog azért rakja el.
Na most azóta gyanús.... :) nem annyira de azért mégis
Figyelj, én megmondtam a kedvesemnek, hogy a táskám, a szekrényem és a telefonom tabu.
Ha kéri, bármit megmutatok neki, üzeneteket is, mert nincs titkom, de magától nem nyúlhat egyikhez sem.
Van rá okom, lényegében úgy telt a fiatal felnőttkorom, hogy az ostoba mostohám minden nap mikor elmentem módszeresen átkutatta a dolgaimat, merthogy biztosan hazudozom és titkolok valamit... no comment, de azóta senki nem nyúlhat a személyes ELZÁRT dolgaimhoz a megkérdezésem nélkül.
Én korábbi barátnőmmel akkor csináltam ezt, amikor megcsaltam.
MONDJUK ETTŐL FÜGGETLENÜL AZ TÉNYLEG ZAVAR HA A BARÁTAIMMAL VALÓ BESZÉLGETÉSEKET AKARNÁ OLVASNI.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!