Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi flegma, unott, telefonját nyomkodó nő? Semmit nem lehet velük kezdeni, ha köszönök akkor még ők vannak megsértődve mert hozzájuk mertem szólni!
Szerintem túlzás, hogyha köszönsz akkor meg lennének sértődve...
Ezt honnan szedted vagy miből szűrted le?
Ez csak egy példa a sok közül!
A minap jöttem haza, bementem a boltba az eladó csaj barátnője a kérdésben említett szituációban volt.
Befelé menet köszöntem nekik, annyira nem méltatott hogy rám nézzen, és azt mondja helló vagy akármi.
Kifelé menet már nem is köszöntem neki, de látszólag nem is nagyon érdekelte, nyomkodta tovább a telefonját.
És mielőtt jönnének a kötekedések, ez csak egy a sok példa közül amivel nap mint nap találkozok!
#2 mintha én írtam volna ki azt a kérdést..
Én azért nyomkodom a telefont, mert ismerősökkel vagy a barátommal beszélek, és nem idegenekre vágyom.
AMúgy én is a baracklekvárra szavazok.
Ha megyek A-ból B-be, akkor nem szeretném, ha megzavarnának.
És azért nyomogatom a telefonom, mert közben a barátommal beszélek.
A flegma arccal pedig nem tudok mit kezdeni, alapból ilyen arcszerkezetem van. :/
Az adott szituáció sokmindentől függ.
Ez férfiakra is érvényes. Múltkor elmentem egy rendezvényre, gondoltam de jó, sok új embert ismerek meg. Hát tudod mikor. Mindenki a telefonját nyomkodta.
Vagy a vonatra felszállt egy adonisz, szerettem volna vele felvenni a szemkontaktust, de a telefonját nyomkodta.
Szerintem pár évtized múlva megszűnik a kommunikáció a valóságban-és a virtuális világban fogunk csak élni.
Ennek ellenére sok nő és férfi van, aki nem ezt a csoportot képviseli hála a jó égnek, őket kell megtalálni. :)
Én ki vagyok nézve a korombeliek köréből, mert nincs Insta-hashtag-grammom. :)
nem akarok idegenekkel ismerkedni. barátokra nem nagyon tartok igényt, szerelmeses barátom van, akkor minek szemezgessek másokkal.
ha bemegyek valahova és hasonlók, akkor köszönök. az utcán a sziiiaaaaa beszólásokra miért kéne reagálnom?
megsértődni nem szoktam. ez inkább a hozzád hasonlókra igaz, mint ahogy a kérdésből is látszik. te sértődsz meg, mert random emberek nem akarnak veled beszélgetni. nekem se köszönnek mindig vissza. megállapítom esetleg hogy bunkó, aztán elfelejtem. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!